mika -> RE: Moji zblojeni sestri (30.1.2007 11:42:57)
|
LARIKA, od kar sem prebrala vašo zgodbo, razmišljam kako bi reagirala v takšni situaciji. nagnat od doma ne bi mogla, ker verjamem, da bi bilo še slabše in bi pričakovala klic kdaj ju bodo našli kje ...sej ne upam niti napisat[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]. kako pa je sedaj sestra, ki sta jo nagnala? A se je kaj ustrašila tega da lahko ostane brez doma? KAJ Pa tadruga? prej me je prešinilo.... -hišni pripor -dala jima ne bi niti centa -zaklenila vse vredne stvari -vstop bi imeli le v kuhinjo, kopalnico in svojo sobo -trajalo bi tako dolgo, dokler ne bi začeli delati šole in spremenili vedenja če jima ne bi ustrezalo, so jima vrata odprta in lahko odideta kadarkoli hočeta. njuno življenje bi omejila le na potrebe ki so potrebne za življenje. seveda starša morata nastopit odločno, mirno brez prerekanja in dopovedovanja. to so pogoji, ki jih lahko vzameta ali pustita. na njune provokacije ne smeta reagirat, ker ju verjetno to še bolj podpihne. če bi začeli razbijati, groziti, morata poklicat policijo. mogoče bi bilo dobro, da bi se s kakšnim policistom pogovorila in bi prišel z njima na razgovor, da jima razloži kakšne so sankcije, če se vedeta nasilno in kradeta....ne vem... res ste v grozni situaciji.... držim pesti, da čimprej uredite
|
|
|
|