nožnica (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Spolnost

Sporočilo

Anonimen -> nožnica (27.1.2007 23:37:19)

Imam grozen problem ki ga opažam zadnja dva meseca.In sicer poleg povečanega belega toka je tudi ful neprijeten vonj.Tuširam se enkrat na dan,zvečer predno grem spat.In takoj ko oblečem spodnje hlače ali tangice,že se usuje. Pomagam si z dnevnimi vložki,ampak z vonjem pa ne vem kako naj se spopadem????Sem uporabljala različne vrste intimnega mila in intimni deodorant,pa je potem čez eno uro isto. Kaj lahko še storim?Hvala vam za odgovore!  

lea23 -> RE: nožnica (27.1.2007 23:42:03)

glede na to da si probala že z različnimi intimnimi mili in da redno menjaš dnevne vložke res ne vem kaj naj ti še drugega priporočam [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] verjetno so samo hormoni krivi in se bo čez čas umirilo.
morda obisk ginekologinje? ampak je malo smešno da bi prišla tja in rekla da ima tvoja nožnica stalno neprijeten vonj [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

lea

Marogica -> RE: nožnica (27.1.2007 23:43:51)

Najbrž imaš kakšno vnetje in se ti je "podrlo" ravnovesje flore v nožnici. PRobaj najprej z navadnim jogurtom. Torej, namočiš tampon v jogurt, ga vtakneš v nožnico in menjavaš po potrebi (nekje 3-5x na dan), nekaj dni. Za vsak slučaj si "namesti" vložek, ker rado kaj ven priteče.
Če ne bo bolje, pa boš morala do ginekologa.

Anonimen -> RE: nožnica (27.1.2007 23:48:45)

Navadnega lih nimam doma,a lahko s sadnim probam

Marogica -> RE: nožnica (27.1.2007 23:49:56)

Ne. In to mislim resno, ker meni vedno pomaga. Ne rabi pa biti probiotičen ali kaj vem kakšno extra sranje. Enostavno navadni jogurt

paris -> RE: nožnica (28.1.2007 7:59:55)

Ja, jogurt res pomaga, drugače boš pa res morala k zdravniku.

Maleal -> RE: nožnica (28.1.2007 10:27:55)

Sigurno je prišlo do vnetja,če ne bo boljše z jogurtom,si probaj namazat s canestenom,če ga imaš doma,če ne pa le h ginekologu,verjetno boš dobila svečke.A srbi te pa ne?

Anonimen -> RE: nožnica (28.1.2007 18:05:53)

No, kar se tega jogurta tiče, imam pa jaz informacijo, da ravno probiotičen mora bit, da kej pomaga. Pa seveda obvezno navaden, sadnega ne uporabljaj. Vnetje skoraj sigurno je, če imaš močnejši beli tok in neprijeten vonj. Pa pomaga tudi, da poješ manj sladkega in OH na sploh, pa tangice so strup pri takih vnetjih, hlače ne smejo bit oprijete, pa perilo mora bit obvezno bombažno, pa tudi vložki so dandanes že polni kemije in možno, da ti tudi to nič ne koristi. Ti pa priporočam obisk pri G. Saj ne rabiš izpostavljat neprijetnega vonja, če ti je tako grozno nerodno, samo poveš za težave z močnejšim tokom in da misliš, da imaš vnetje. Če se ti to vleče že nekaj časa, boš ziher dobila kakšne vaginalete. Lahko si pa v lekarni kupiš tiste brez recepta. Mislim, da se imenujejo Natrii boratis, nisem pa prepričana, če sem si prav zapomnila in prav napisala.

Čupka -> RE: nožnica (28.1.2007 18:19:19)

Če je poleg izcedka tudi vonj neprijeten, potem zagotovo ni gljivično vnetje in torej jogurt in canesten ne bosta pomagala. Za gljivično vnetje je značilen tudi rumenkast, sirast izcedek.
Težave, kot jih opisuješ, so po bolj podobne bakterijskemu vnetju. Obišči zdravnika, da ti bo predpisal ustrezno terapijo in morda z brisom preveril, za kako vrsto bakterije gre. Vsekakor pa moraš zdravit, če ne lahko vnetje preraste v kronično in boš imela čedalje večje težave.
Lp!

Marogica -> RE: nožnica (28.1.2007 18:51:29)

IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka

No, kar se tega jogurta tiče, imam pa jaz informacijo, da ravno probiotičen mora bit, da kej pomaga.

Govorim iz izkušenj, saj to "zdravilo" uporabljam že 20 let in takrat še niso poznali probiotičnega jogurta. Smo si kar z navadnim pomagali. 

Stran: [1]