Pupica
|
ja ni panike meceno. sej vem, da so otroc vsega zmožen.sam pol nej bi vsaj bab(ic)a mela pamet, pa ne kvasila takih neumnih, da pač otrok ne ve. Itak da ve.Pa ko imaš takega razbitega mulčka doma, bi vsaj rad slišal, da to pa res ni bilo lepo. Ne pa, mejhen manj da ne reče, prov vam je!Sami ste si krivi.Če me razumeš. caillou vem da znajo si kej namisliti 2 letniki, no Tia doslej niti enkrat še povedala neresnice. Pa veš, da bi jo hitr ujela na laži. Tut če je še tko hudo, pove, tko k je bilo.Pol pa kr bo pa bo. In vsakič ji tut rečeva ni panike, sam da si povedala po pravici, za drugič pa pazi (pa ne smeš, pazi, moraš nardit, al karkol je že v kontekstu). in jaz sem ravno za to vprašala starejšo, kaj je bilo. Če bi le mala trdila da jo je udarla, starejša pa da ne, ne vem če bi verjela. Pa tudi ni možno da bi tia lagala, ker ko sem jo potem vprašala, če je punčka še njena prijateljica, je rekla, da ja. In tut v hipu je želela, da gre še punčka z nami v trgovino. Skratka, povedal je kot je bilo v resnici, ni ji pa zamerla, niti ni bila jezna nanjo. Še vedno jo ima zelo rada. Sej za to mi je pa še tolk bolj hudo.
|