|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kdaj otrok ve kaj se sme?
29.1.2007 15:54:53   
Pupica
ja ni panike meceno. sej vem, da so otroc vsega zmožen.sam pol nej bi vsaj bab(ic)a mela pamet, pa ne kvasila takih neumnih, da pač otrok ne ve. Itak da ve.Pa ko imaš takega razbitega mulčka doma, bi vsaj rad slišal, da to pa res ni bilo lepo. Ne pa, mejhen manj da ne reče, prov vam je!Sami ste si krivi.Če me razumeš.

caillou vem da znajo si kej namisliti 2 letniki, no Tia doslej niti enkrat še povedala neresnice. Pa veš, da bi jo hitr ujela na laži. Tut če je še tko hudo, pove, tko k je bilo.Pol pa kr bo pa bo. In vsakič ji tut rečeva ni panike, sam da si povedala po pravici, za drugič pa pazi (pa ne smeš, pazi, moraš nardit, al karkol je že v kontekstu).

in jaz sem ravno za to vprašala starejšo, kaj je bilo. Če bi le mala trdila da jo je udarla, starejša pa da ne, ne vem če bi verjela. Pa tudi ni možno da bi tia lagala, ker ko sem jo potem vprašala, če je punčka še njena prijateljica, je rekla, da ja. In tut v hipu je želela, da gre še punčka z nami v trgovino. Skratka, povedal je kot je bilo v resnici, ni ji pa zamerla, niti ni bila jezna nanjo. Še vedno jo ima zelo rada. Sej za to mi je pa še tolk bolj hudo. user posted image

(odgovor članu caillou)
Neposredna povezava do sporočila: 26
29.1.2007 17:38:10   
Meceno
Poznam takšne sorte ljudi. Tam kjer sem prej živela so bili sosedje ki so bili oz so še zelo pametni. Mojo mami še zdaj spravljajo ob pamet user posted image  meni je to smešno, ker je to ena vaška finta.

Samo jaz sem jim hvaležna če moja mami ne, da so me včasih čuvali, kuhali in seveda dali kakšen nasvet.

Najbolj mi je bilo všeč, ko mi je ta sosed, star 77let vprašal če nisem slučajno premalo oblečena in z naslednjim stavkom, da naj se grem kar oblečt. Jaz sem ga ubogala, moji mami se je pa sfuzlalo. user posted image
Zakaj ? Zato ker ni gledala na stvar tako kakor jaz....človek je star, zebe ga, jaz sem pa dober rodila in ja no, sej nebi bilo slabo če se še ogrnem.

Mogoče pa se še ti naredi neumno in jim daj nazaj dvoumne stavkeuser posted image

Ajde

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 27
11.2.2007 15:15:28   
Anonimen
Otrok pri 7-ih letih mora vedeti kaj sme in kaj ne. Res ni bilo prav da je 7-letnica udarila tvojo Tio, ampak vedeti moraš, da so to otroci in njihova otroška razposajenost in nagajivost lahko pripelje do tega. Takih dogodkov bo še veliko. Prav hitro se lahko sitacija obrne in bo nekoč tvoja Tia koga udarila, porinila, pocukala,....Tudi odrasli vemo kaj se sme in kaj ne, pa kljub temu "kršimo pravila".

V glavnem pa precej pretiravate v celi sitaciji. Enostavno obema povejte (Tii in tisti deklici), da se tega pač ne sme delat, da se morata imeti radi ker sta prijateljici,...bla bla...in starejša naj se opraviči mlajši. In pika. Konec debate.

(odgovor članu Meceno)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
11.2.2007 15:19:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pupic@

Skratka, povedal je kot je bilo v resnici, ni ji pa zamerla, niti ni bila jezna nanjo. Še vedno jo ima zelo rada. Sej za to mi je pa še tolk bolj hudo. user posted image

Jz bi se zamislila sama nad sabo ob taki izjavi user posted image

A po tvojem bi ji morala zamerit in biti z starejšo punčko skregana in jo ne bi smela imeti več rada?! Ojej, ojej kaj učiš svojega otroka user posted image

(odgovor članu Pupica)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
14.2.2007 20:58:22   
bini
hm...
jaz bom pa rekla samo to, da dejstvo je, da otrok pri 7ih in tudi že mnogo prej zelo dobro ve kaj je prav in kaj ne, zelo namerno zna nagajati in biti dobesedno hudoben... že res, da so otroci naše bogastvo in naše vse, ampak pri nekaterih se človek vpraša kje so gor zrastli...

sem tekom poučevanja tudi teh najmlajših srečala kar nekaj karakterjev in nekateri slabe stvari delajo nalašč - to je dejstvo!! in ja, pupica - jaz tudi svojega otroka ne bi več puščala v družbi te deklice oz. bi bila ves čas nadzorni ob naslednji podobni situaciji pa bi jo pred staršem močno okregala - ma neka meja pa mora bit, no ... sploh pri 7 letniku - pa sej že moja 2,5 letnica točno ve kaj je prav in kaj ne in potem točno nalašč dela tisto kar ne sme - seveda sledijo vzgojne take in drugačne user posted image

Svet je lep!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
20.2.2007 10:49:14   
AKŠ
ne morem da nebi napisala, da tvoja punčka je pa takoooooo lepa......prava princeska.....ina kakšni lasje!!!!!

če samo pogledam, koliko lask oz kako dolge je imela pri 15 mesecih in primerjam kako so naši kratki (sicer smo jih mi strigli da bo imela močnejše.....tko pravijo).....

res - prava lepotica.....
(dobro sta naredila user posted image )

Opazujem te,kako mirno spiš,te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele,ko tvoja dlan leži v moji,opazim,kako zares majhna si.Tako si majhna-pomeniš pa mi ves svet.

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 31
20.2.2007 12:05:55   
kalbo
Pa sej ni fora zdej o tisti sedemletnici. Fora je v njeni babici, ki je ni kaznovala. Sedemletni otrok še kako dobro ve, kaj sme in kaj ne, zato kazen za takšno stvar sploh ni odveč.
Moj še ne dveletni tamal točno ve kaj lahko in kaj ne. Od prijatelja tamala je pol leta mlajša od njega in smo mu vedno govorili, da naj jo pazi. No zdaj je ta punčka shodila in je zelo živahna. Jo je prav užitek gledatuser posted image . No in je zadnjič tamalga udarila z eno igračko po glavi. Malemu ni blo nič jasno. Pol je kar bežal pred njo, pa se zna v varstvu v družbi starejših še kako dobro postavit zase in udariti nazaj. Za malo si je pa zapomnil, da jo mora pazit in je ni, torej zelo dobro ve, kaj lahko in kaj ne.

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 32
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?