tea -> RE: ZASAVJE, izleti z vozičkom??? (6.2.2007 9:55:55)
|
Jaz kakih 3-4 krat na teden rinem vozek v Klek. Mimo bolnice gor, potem pa čez cel Klek, pa po drugi trani dol- končaš pri knjižnici. Potem se da lepo prit na Katarino, mimo bazena gor. Pa rada grem čez Golovec v Čeče, pa mimo bazena nazaj. Ampak tu je pa pošten klanec! Ali pa greš v Retje in naprej v Bukovo goro- do vrha bi bilo z vozičkom malce težko. Mi smo to prakticirali s kengurujčkom in nahrbtnikom. Iz doline do Dobrne je pa prav lušten sprehod. Pa potem po Kipih malo sem in tja. Lahko greš do Posetja, pa preko Dobrne in po drugi strani nazaj- mimo bivšega ribnika. Pot od Lontovža do Kuma je tudi zelo primerna. Samo zadnji del (od Lipčevih travnikov dalje) ni asfaltiran. Če ti je od Lontovža predaleč, startaš na Lipčevih. Pa od Kleka do Planinske vasi je lušten sprehod, pa ni preveč navkreber. Lahko se pelješ do Jagra, pa greš peš proti Medvednici. Ali pa mimo Podmeje proti Mrzlici, dokler ti pač paše. Ali pa se pelješ do Čebin, pa greš potem peš do Prvega junija, ali še naprej do Planine, ali pa do Vrhov. Ali pa od Kleka do Čebin, ker iz doline je kar malce dolga. Pa še bi se našlo... Če te bo kaj bolj konkretnega zanimalo, pa le vprašaj. Če se ti bo dalo, greš lahko tudi z nama[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|