trebušna gripa in novorojenček-nasvet! (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


asandra1 -> trebušna gripa in novorojenček-nasvet! (27.1.2007 13:02:22)

Pozdravljene!
Sem čisto novopečena mlada mamica, brez izkušenj, pa me zanima, če so dojenčki res ful odporni?Nekje sem namreč staknila trebušno gripo in me zdaj skrbi, če lahko kaj pokasira? Mali je star 3 tedne in bi to bilo zelo hudo..... a se naj umaknem, da nisva skupaj, samo če sem ga okužila, sem ga tako verjetno že?[sm=zmeden.gif] Se dojiva, sem klicala zdravnika in je rekel, naj se dojiva.

IMA KATERA PODOBNO IZKUŠNJO?Res prosim za pomoč, da vem, kako naj se ravnam.

Hvala in lep pozdrav




ona -> RE: trebušna gripa in novorojenček-nasvet! (27.1.2007 13:17:49)

Jaz se samo spomnim,da sem 1 mesec po porodu staknila močen prehlad in mi je patronažna svetovala,naj ne diham v otroka,samo na srečo tamala ni nič dobila od mene-sem jo pa dojila in kot pravijo je dojenje nekakšen naraven antibiotik[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
je pa moja sestra sedaj 1 mesec po porodu in ji je zbolel starejši otrok in je tudi dojenček fasal prehlad,tako,da je vse tako relativno.
kar se tiče teh virusov pa je možno,da se je otrok že okužil istočasno s tabo in najbolje,da počakaš kaj bo,lahko tudi,da bo z dojenčkom vse ok[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Pa srečno




Anonimen -> RE: trebušna gripa in novorojenček-nasvet! (27.1.2007 21:00:48)

Jaz sem hud prehlad s trebušno gripo staknila, ko je bil sin star 5 tednov. Pediater in tudi infektolog sta mi svetovala, da naj ne diham v otroka, a naj ga čim pogosteje dojim. In malčku res ni bilo popolnoma nič.




Stran: [1]