mami (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družina in partnerski odnosi

Sporočilo

Anonimen -> mami (27.1.2007 10:41:40)

Pa jas nevem zakaj, ampak moja mama je res dobra ženska, ima svoj denar, sama se preživlja, naredila je hišo, zdaj si bo kupila avto ( sicer rabljenega ), ampak ne razumem zakaj nima sreče z moškim!

Moj ata ( njeni moš ) je umrl, si je našla drugega ( je pil, bil alkoholik ), zdaj je imela prijatelja ( nista še skup živela ), je grozen, ni možno bit z njim! Jas nevem, kje zavraga si naj najde normalnega moškega da bo lahko enkrat srečna ( stara je 43, in ne želi bit sama )!

Anonimen -> RE: mami (27.1.2007 12:43:47)

Verjetno ravno zato ne dobi pravega, ker, kot praviš, ne želi bii sama. Če pa išče nekaj na sillo okoli sebe, potem je to tako. Naj uživa sama, naj se zaposli, najde kakšen hobi, pa bo potem že prišel kakšen pravi. Ponavadi je to takrat, ko človek najmanj pričakuje.

Anonimen -> RE: mami (27.1.2007 18:29:35)

Ponavadi je to takrat, ko človek najmanj pričakuje.

Pa še kako se strinjam s tem.

tonja -> RE: mami (28.1.2007 20:58:46)

Moja mami si je tudi našla enega pri teh letih. Sedaj sta skupaj že ene tri leta. Je fajn možakar.

Verjamem, da so še kje kakšni taki, tako da naj tako kot pravijo prehodnice: pusti času čas in naj ne zagrabi taprvega, ki je samski.

SREČNO MAMICI!!!!!

Anonimen -> RE: mami (29.1.2007 8:35:13)

Naj se včlani v kakšen klub al pa nekaj tekšnega ali gre na telovadbo pa bo mogoče srečala kakšnega pa naj ga ne išče namerno, ampak se pusti spontanosti, pa ji bo mogoče uspelo.

Vso srečo ji želim.

Pajaca -> RE: mami (29.1.2007 8:41:09)

Čist preprosto naj neha iskat okoli idealnega moškega ki jo bo osrečil, ampak naj se spravi k sebi in naj se sama osreči. Naj počne stvari ki jih rada počne in naj v tem uživa. In če bo potem našla še enega fajn deca ga bo, če ne pa pač ne. Naj bo srečna sama s sabo in uživa tako življenje kot ga ima. Ker če ji je to da najde moškega edini cilj, pol bo itak dobila sam ene bedne barabe, ker sam take privlačijo potrte depresivne ženske.

Moja mami sicer nikol ne govori da bi rada mela partnerja, pa je ene 10 let vdova. Ampak živi pa polno življenje. Jo komaj kdaj dobim doma. Hodi okoli, skoz je nekje s prijatelji, hodi na jezikovne tečaje, pa malo morje stvari. Najbrž ji manjka nekdo s katerim bi to delila, a dokler ga nima se ne smili doma sama sebi, ampak lepo uživa življenje tako kot je.

srki -> RE: mami (29.1.2007 8:54:11)

Se strinjam s Pajaco.

Stran: [1]