Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
boleče, žilave in pa ogromne 14.9.2004 15:27:08
|
|
|
|
Pilar
|
:zmeden: ja, take so moje JOŠKE!!!! Žile imam tako vidne,da bi se lahko anatomijo učila!!!!! Sem v 25t in me zanima, če ima kakšna izkušnje s tem, kakšen nasvet al kaj vem, ker imam občutek, da mi jih bo razneslo od velikosti. Že pred nosečnostjo nisem imela majhnih, ampak tole mi pa ni več jasno, pa tudi zaradi žil me že kar resno skrbi. Sicer imam v petek pregled, ampak rada bi tudi kakšen vaš nasvet......:zmeden::zmeden::zmeden:
|
|
|
|
boleče, žilave in pa ogromne 14.9.2004 18:12:18
|
|
|
|
niki5
|
Pri meni je tudi tako. Razen, da me bolijo mogoče samo občasno. To glede žil je normalno, ne skrbi.
|
|
|
|
boleče, žilave in pa ogromne 14.9.2004 18:24:17
|
|
|
|
eva1
|
No da te potolažim tudi jaz imam takšne probleme-sedaj sem v 13t in že imam eno št.večji modrc(prej 80c, sedaj85c)! Žile imam jaz tudi-cel preplet žil se vidi, tako da je to normalno! Pa še polno vozlov mam notr! Polne in boleče prsi, kar špika me, kot da bi imela 1000iglic notr, pa bradavičke-da ne govorim!!! Bo že , to jemljem v zakup v z nosečnostjo! Lp, eva 13t in :duda:
|
|
|
|
boleče, žilave in pa ogromne 14.9.2004 21:41:34
|
|
|
|
Pilar
|
Obema hvala za odgovor, človek se kar boljš počuti, ko ve, da ima še kdo take težave in da to spolh ni problem.:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
boleče, žilave in pa ogromne 15.9.2004 12:16:58
|
|
|
|
Annny
|
Ja, le brez strahu, to je vse normalno...jaz sem iz 80B prišla na 80C in nič ne kaže, da se bo rast ustavila- jutri grem spet kupit kakšen udobnejši modrček, ker me 80C tišči..Seveda mi ni prav nič prijetno (pa še tako občutljive so), ampak se tolažim s tem, da bodo kmalu po porodu spet dobile noramalno velikost. LP
|
|
|
|
boleče, žilave in pa ogromne 15.9.2004 17:11:46
|
|
|
|
Seven*
|
pocakaj malo..bos vidla kako bo sele po porodu.. jaz imam fuuuuul zil.. tako pac to je...mleko se izceja iz krvi...in zato pride do vecje prekrvavljenosti prsi... hihi
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?