kaj jejo v vrtcu eno leto in pol stari otroci... (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Vrtec in varstvo

Sporočilo

kimi -> kaj jejo v vrtcu eno leto in pol stari otroci... (26.1.2007 19:32:02)

Mene pa zanima kaj jejo troci stari eno leto in pol v jasličnem oddelku. Moja punčka gre sedaj prvič v vrtec in ker rada hrano baše  v usta se ji včasih zaleti pa me zanima kaj tam jejo ali jim vse razrežejo ali jim samo dajo jesto kot je...skratka kako poteka hranjenje in kaj imajo navadno za obrok...kaj pa glede flaške in mleka...moja namreč ne zaspi brez flaške...ali po želji dajo flaško ali imajo kakšne omejitve 

Lunc_a -> RE: kaj jejo v vrtcu eno leto in pol stari otroci... (26.1.2007 19:40:23)

če so veliki košči,jim vzgojiteljice narežejo.jejo pa praktično vse,in verjemi hrana je odlična za prste polizat.
kar se tiče spanja pa jim moraš ti povedati kkao se otrok najlažje uspava.Ene uspavajo otroke tako,da jih božajo,crkljajo,odvisno pač kako ste jih doma navadili.Samo povedat jim je treba

jooly -> RE: kaj jejo v vrtcu eno leto in pol stari otroci... (26.1.2007 20:02:44)

http://www.vrtec-ursa.si/jedilnikdoj.htm

Poglej si tale link. V našem vrtcu imajo na internetu za cel mesec vnaprej pripravljen jedilnik. Tale je za jasli, imajo pa tudi za večje. Super stvar, da jim slučajno ne daš za večerjo tisto, kar so imeli že za zajtrk.

noe -> RE: kaj jejo v vrtcu eno leto in pol stari otroci... (26.1.2007 21:22:06)

VAU, mi je ful všeč, kako imajo vse lepo napisano in zrihtano. Super jedilnik, sam zanima me kakšna je cena programa,če mogoče veš?

lelaval -> RE: kaj jejo v vrtcu eno leto in pol stari otroci... (26.1.2007 21:26:57)

Moja 1,5 lenica v vrtcu je vse - mi je vzgojiteljica povedala, da je bila edina, ki je jedla joto z zeljem. Na jedilniku je vsa hrana. Če pojedo, pojedo, če ne, pa ne.
Kar pa se tiče spanja - jim poveš, kak item ima. Moja je pred vstopom v vrtec spala že ob 9.30. Pakrat so jo dali spat, ker bi drugače sede zaspala in je pač edina spala. Pa tudi dude, flaške, igračke ali pleničke dobijo, ko gredo spat. Čim manj naj te skrbi, pa bo otroku toliko bolje - vejemi - vzgojiteljice  so tam za to, da čim bolje poskrbijo za otroke.

jooly -> RE: kaj jejo v vrtcu eno leto in pol stari otroci... (26.1.2007 23:47:06)

Domžalski vrtci so načeloma precej dražji od ljubljanskih, ampak cen na žalost ne vem. Za primerjavo - jaz sem v 3. razredu (če gledamo da je 1. najcenejši) in kot "na papirjih sprogramirana mati samohranilka" plačujem 27.000

vesna.com -> RE: kaj jejo v vrtcu eno leto in pol stari otroci... (27.1.2007 8:53:23)

IZVIRNO SPOROČILO: lelaval

Moja 1,5 lenica v vrtcu je vse - mi je vzgojiteljica povedala, da je bila edina, ki je jedla joto z zeljem. Na jedilniku je vsa hrana. Če pojedo, pojedo, če ne, pa ne.
Kar pa se tiče spanja - jim poveš, kak item ima. Moja je pred vstopom v vrtec spala že ob 9.30. Pakrat so jo dali spat, ker bi drugače sede zaspala in je pač edina spala. Pa tudi dude, flaške, igračke ali pleničke dobijo, ko gredo spat. Čim manj naj te skrbi, pa bo otroku toliko bolje - vejemi - vzgojiteljice  so tam za to, da čim bolje poskrbijo za otroke.

se podpišem

Stran: [1]