mojčika -> RE: Dlake hišnih ljubljenčkov in otroci (27.1.2007 14:50:20)
|
Madela razumem tvojo težavo, tudi moja mama ima zelo zelo hudo alergijo na mačjo slino, ne dlake, niso dlake krive, temveč slina, ki se jih drži... Sem pa tudi jaz mnenja, da so živali del našega življenja in da bi otroka dala v sterilni prostor do enega leta, potem mislim, da bi še huje reagiral, če bi zbolel, bi ukrepala, sicer pa hišni maček, čist in zdrav ne more prinesti zdravemu otroku kaj hudega... Sicer bi vsi otroci na kmetijah že zdavnaj pomrli... Tako pač je danes, eni alergije imajo, žal, a mislim, da to tako ali tako nosijo v sebi, tega se ne pridobi s stalnim stikom, to imaš in zaradi stika izbruhne... nikakor pša otroka ne bom zavijala, ker mislim, da mu s tem škodim... Mogoče malo za šalo malo zares, a je zgodba čisto resnična... indijanci so dajali otrokom jesti malo okuženega blata, po malo, da se je telo okrepilo, nastala je naravna zaščita, torej kot bi dajali otroku naravno cepivo... Nekaj pa je res nevarno,če pride trša dlaka v požiralnik in se vanj zapiči, to pa lahko pripelje do hujših zapletov... sicer pa zdravemu otroku žival ne more škoditi...
|
|
|
|