Tia27 -> razigrana in neposlušna (26.1.2007 12:37:07)
|
Obračam se na vas ker ne vem več a delam prav al ne.Dejstvo je takšno:naša Tia bo marca stara 3 leta in imamo bratca starega 5m, z njo hodimo na telovadbo in tam ona noče delati po navodilih, tud za rokico se z mano noče držat, teka sem ter tja ko ena "zmešana" kura, poligon kr pol stvari preskoči,problem je v tem da so ostali otroci pridni, držijo mamice in očke za roko in pridno ubogajo in sledijo, skupina je od 1,8 let pa do 3,5 let. Ne vem kaj naj, a je kaj z njo narobe, al so ti otroci res sami angelčki, mene je že prav sram.Doma pa npr. lahko pravljice pri miru posluša tud 2 uri, ko ji beremo, pa riše tud normalno z mano s temperam pa to, kaj menite, kaj naj storim, ker čim se bliža telovadba mene kr stisne,ker vem kaj bo, nočem pa otroka neki silit drži me za roko, pa pejt tako... Doma pa imamo fazo postavljanja meja, groza dretje, dretje in dretje.Npr hrana-jedla je že fino sama, odkar je bratec noče jesti sama, in smo včeraj uvedli če ne je sama ji pač vzamemo, kakšen jok groza...Z možem sva zeeeeeeeelo izčrpana pri teh doslednih omejitvah,imate kakšen predlog,izkušnje?Lp
|
|
|
|