Samoyedka
|
IZVIRNO SPOROČILO: LARA da, vendar ne za vsako ceno, in ne po enem letu Se podpišem pod tole Se strinjam tudi z Lemavrico. Me pa zelo razjezi, ko ene zagrizene pristašice dojenja prav nesramno reagirajo na tiste, ki ne dojijo- pa naj bo to iz kakršnegakoli razloga, in začnejo pridigati in pametovati bla bla bla... Jaz sem se trudila dva meseca, da bi šlo, pa ni ratalo po nobenem receptu, pa mislim, da zato ker je na aptamilu ni mali za nič prikrajšan- še ni bil niti prehlajen, nima problemov z odvajanjem (mislim kakanjem ), cartama se tudi brez zize , spimo kot je treba,...če pa moje kile zaradi tega, ker ne dojim še niso šle dol, mi pa tudi po domače povedano dol visi! Imela sem strašno slabo vest, ker sem se počutila kot nesposobna mama na začetku, samo zato ker dojenje ni steklo, ampak tega občutka že lep čas nimam več- tudi zapreti kljun tistim, ki same sebe postavljajo na piedestal, ker pač so sposobne svoje otroke dojiti, sem se navadila, brez slabe vesti. Torej- sem za dojenje, ker je to naravna stvar, ki spada zraven, se pa pri drugem dojenčku niti približno ne mislim toliko obremenjevati in komu razlagati, zakaj dojim ali pač ne. OK, to je bilo pa veliko več kot pa JA ali NE