|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Osebna izkaznica
25.1.2007 19:44:56   
frufru
Imam nekaj vprašanj za mamice, ki ste že urejale osebno izkaznico za otročka.
Ali mora biti slika obvezno narejena pri fotografu?
Ali je dobra tudi kakšna doma narejena fotka?
Kakšne morajo biti dimenzije slike?
A mora otroček gledat naravnost v aparat?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Osebna izkaznica
25.1.2007 19:54:38   
sazi
mi smo našega user posted image  slikali doma - je bil pa cel projekt - s fotografiranjem, svetlobo in potem obdelavo slike na računalniku ( s photoshopom)
na strani e-fotografija.com pa so navodila, kako mora oseba na fotografiji izgledati
naša fotka skoraj 100% ustreza (mali je z obrazom sicer obrnjen proti fotoaparatu, gleda pa za malenkost iz centra - se ob to ni nihče spotikal

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.1.2007 20:08:27   
eya
Mi smo ga pri 6 tednih peljali k fotografu in ga je spal spečega, pa ni noben kompliciral, da ni ok slika. Očitno si pri user posted image  popostljivejši.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.1.2007 21:03:04   
Anonimen
Za osebno ni take panike - precej hujše zahteve so za potni list.

(odgovor članu eya)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
25.1.2007 22:47:58   
Nattka
Jaz sem našo user posted image  sama slikala z digitalcem. Kartico sem potem nesla v foto studio in so tam pogledali, katera slika najbolj ustreza (naredila sem jih kar nekaj).
Slika mora imeti enobarvno podlago, najbolje svetlo in slikana tako, da je  glava na sredi slike in naj bi se videle še rame. Gledati moraš na to, da je nad glavo še prostor in da rame niso porezane (taka navodila sem jaz dobila v folto studiou).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.1.2007 22:49:38   
Nattka
Jao.....se opravičujem za napako v "tisku"

(odgovor članu Nattka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?