skuštrana
|
Glej viv, to sploh ni tako neumestno vprašanje. Nekateri očetje so v prvih mesecih zgolj pasivni opazovalci, in imajo mnenje, da je skrb za dojenčka pač materino delo. Vprašanje ni bilo koliko vam pomagajo možje, ampak koliko aktivno vključujete očeta v vzgojo otrok? (Če sem jaz Seven prav razumela, seveda). Pri nas je tako, da imamo res ful srečo. Jaz sem doma, mož dela od doma, tako da je stalno tu nekje. Liza sploh ne ve kako je to, kadar gresta ati in mami v službo..Kadarkoli si zaželi sva tu za njo..Pravzaprav je Liza pravi attach otrok. Vem, da je takšna družina danes velika redkost in sem res full hvaležna usodi, da je tako. Moj mož sicer ni preveč navdušen nad menjanjem plenic (čeprav naredi tudi to, s ščipalko na nosu ), vendar je z Lizo izgradil drugačen odnos - z njo se igra, imata neke svoje igre, ki jih jaz pravzaprav ne razumem najbolje , ne morem se pohvalit, da jo hrani - ker jo ne, da jo kopa (ja, dokler je bila v čebričku, jo je dal not pa je bilo ), vendar priznam, da mi toniti ne manjka toliko (ker je meni to gušt). Naredi takšne stvari vedno, kadar ga prosim. Mi pa več pomeni, da njun odnos, da vidim kako ga Liza obožuje, da zvečer noče v posteljo dokler ji še on ne reča lahko noč, da kadar ga ni, ko se zjutraj zbudi preišče celo hiše kam se je skril...Meni so takšne stvari bolj pomembne kot pa to, kdo bo menjal plenice, kdo jo bo kopal,..