Jančika_ -> RE: Slingi, storklje, trakovi, kengurujcki, izmenjajmo izkusnje (1.2.2007 21:46:28)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka strah me je edino, da ne bom znala uporabljat vsega skupaj, ker pri Špeli sem si že štorkljo sposodila in ugotovila, da je to višja znanost zame, tako da posledično tudi tamala ni uživala not, saj je nisem znala naštimat. Ne vem pa, kaj naj kupim, kje naj kupim... kakšni predlogi in nasveti? Tašonka, ko sem pri prvem otroku poskusila štorkljo, sem po par minutah obupala. Dobro, Vasja se potem itak sploh nikoli ni hotel nositi in je nisem pogrešala. No, pri Kajetanu sem si jo sposodila in sem si vzela cel dopoldan čas, da sem preštudirala navodila, tudi tista za sling so uporabna. Poskušala sem z medvedkom namesto otroka[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image], tako da sem potem, ko sem dala malega prvič v štorkljom že imela malo samozavesti. In potem sem jo res zlahka uporabljala. Sicer tudi Kajetan ni tiste sorte, da bi se kar naprej nosil, a ima pri sedmih mesecih deset kil in ko ga moram nesti, je super, da mi ga ni treba nesti kar na rokah. Ampak ker je za mojo velikost (=majhnost) štorklja premalo nastavljiva (zdaj bi malega rada nosila na boku in ni fajn, da je preveč blaga, mali kar stran visi od mene), sem ravno danes kupila sling. Spet si bom vzela nekaj časa, da ga preštudiram, da ne bom malega preveč znervirala s poskušanjem. Kupila sem ga pri zastopnici (poglej na prejšnji strani te teme). Preizkusila sem tudi pouch, pa kaj pa vem, nekak mi ni sedel. V bistvu je zelo omejeno nastavljiv in ga moraš res kupiti v pravi velikosti, nakar otrok zraste in rabiš večjega, po moje. Tinkamiška ga ima, pa vem, da ga pridno uporablja. Tako da verjetno je to spet to, da moraš preštudirat in se navadit.
|
|
|
|