|
RE: Slingi, storklje, trakovi, kengurujcki, i... 5.11.2009 11:10:47
|
|
|
|
MiNa*
|
zanima me kaj je najprimernejše za novorojenčka? Je toliko tega, da se ne znajdem: sleepy bag, štorkla, sling z obroči, ... Kjes e kupi posameznega in še približna cena? Sama ne bom delala, nisem vešča s šivanjem. Želela bi nekaj, kar mi da proste roke za gospod. opravila, za krajše opravke po mestu, ... A potem, ko novorojenček v stanovanju zaspi v tej vreči, ga prestavite v posteljico, ali ga imate kar noter? A lahko posodo pomivaš s tem gor, ali otročka rukaš v korito, ....? Kako je, če se kam odpravite z avtom, ga daste v lupinico, nato v to vrečo, in nato nazaj v lupinico? A ni nevarno, da dojenček pade ven iz slinga/vreče (če se skloniš, ko zavežeš čevlje ali kaj pobereš, da spolzi podtrakom, ...? POzimi ga nosite bod bundo/jakno, ali čez? A se otroci res v redu počutijo v tem, ko so tako zviti v klopke in to ni nevarno za njihov razvoj hrbtenice? Vem, en kup vprašanj, vendar tega nisem še nikoli videla, mi ni jasno kako se uporablja, mislim pa da je fajn za dojenčka, ker je skoz pri mami in mama lahko opravlja nujne stvari. Hvala vsem za odgovore.
|
|
|