ronja -> RE: Slingi, storklje, trakovi, kengurujcki, izmenjajmo izkusnje (1.12.2008 11:03:39)
|
Ko je bila ronja stara točno 33 dni, sem jo peljala na cepljenje proti TBC, (ker mamo pač par pametnih razlogov zato) in takrat je PRVIČ prespala 3 ure skupaj in v teh 3 urah sem si sešila svoj prvi sling, ki nam je vsem trem korenito spremenil življenje! V slingu je namreč najina mala zaspala takoj! Če je bila res kriza, pa sling in duda, ampak to ni bilo dostikrat treba... Veliko lažje je bilo vse skup furat! Zdaj že leta okoli in hoče bit neodvisna, tako da jo pustiva letat, če gremo pa na daljši sprehod v naravo, jo da pa oči v nahrbtnik (sta dobila za rd), jaz je itak ne smem nosit, ker je pač nahrbtnik za tako težkega otroka nekak najbolj komot, pa še rada je tam gor. Ampak za naslednjo mam že kupljeno blago za zimski sling - podložen z mucko in z všito dekico za pokrit, ja, mam veselje, ampak te stvari so res praktične![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] ko smo bili na enem izletu na Cipru, kjer je bil lubi službeno in cel dan na predavanjih, sva midve medtem ves čas šetali s slingom - ker voziček tam ni bil uporaben, saj skoraj nimajo pločnikov, če pa so, so pa zaparkirani ali pa ful visoki robniki, skratka, čisto nemogoče za voziček... S slingom je bilo pa super, mala je bila notri tudi po 3 ure in več in meni ni bil noben problem jo tako doglo nosit. tam sem mela wrap sling - trak, ker je bolj udoben za nosit - ker je na obe rami in ker je ona lahko tako več ven videla. meli sva se super, vse prešnofali,... sicer bi bili pa vezani na hotelsko sobo...
|
|
|
|