|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kako se kličete...
26.1.2007 14:48:23   
tulip
Po imenu - ljubkovalnem ali tapravem, nikoli mama in ati. Saj sva vendar par, ljubimca!
Rečeva pa tamalemu: 'atiju/ mami nesi!', to se mi zdi normalno, drugače pa sva še kaj drugega kot le mami in ati....user posted image

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 26
26.1.2007 17:43:39   
* Mateja *
Nesi, pejdi k mami/ tatu.. na tak način ja, pred tamalim. Drugače sva pa po imenih, no odvisno od razpoloženja.

(odgovor članu tulip)
Neposredna povezava do sporočila: 27
15.3.2007 23:20:49   
Anonimen
Jaz sem "Mucek", on je pa "Maco".

Pa če sva sama ali ne... user posted image

(odgovor članu * Mateja *)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
   [Brisano sporočilo]
15.3.2007 23:33:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
16.3.2007 6:36:18   
Alisa
Večinoma kar po imenu, včasih ati-mami.

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 30
16.3.2007 6:42:08   
Anonimen
Mene moj kliče srce user posted image ,jaz pa njega odvisno od razpoloženja.Če sem jezna po njegovem podaljšanem imenu,ki ga ne mara user posted image ,če sem pa raznežena pa lubi.user posted image

(odgovor članu Alisa)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
16.3.2007 6:50:00   
Anonimen
Že med user posted image  sva bila mami in oči. user posted image  Drugače sem pa jaz luba ali po imenu, baba tečna, on pa tud po imenu, pa srce, pixel, pa butl,... odvisno od priložnosti. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
16.3.2007 8:39:13   
frufru
Po imenih, pred pikcem pa oči in mami

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
16.3.2007 11:00:57   
mily
Midva koker kdaj. Če se z Niko pogovarjava sva ponavadi res mami in oči. Npr:. "vpraši očita..." , drugače pa ne maram da me kliče mami. Se mi zdi mal blesav.

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   [Brisano sporočilo]
16.3.2007 11:03:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
16.3.2007 12:22:43   
Balerina
Ja midva se kličeva po imenih po tapravih in ljubkovalnih. Ko govoriva user posted image  pa oči in mami. Sva se pa v user posted image  včasih klicala oči in mami, ampak res poredko, pa nama je blo ful čudno sva se šele navajala na idejo da to dejansko bova.
Meni je tut ful čudno reč babi ali dedi njegovim, pa čeprav jih čisto vsi razen user posted image  in njegova sestra tako kličejo. So se ful navadl jaz pa pravim da to nista moja babi in dedi in da tudi predstavla sta se mi po imenih tako da jih kličem po imenih razen če ne govorim user posted image  kaj in njih njej poimenujem babi in dedi. Želim da jih ona tako kliče in ne po imenu.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 36
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.