Top Shop metla (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Gospodinjski nasveti

Sporočilo

cenki -> Top Shop metla (25.1.2007 16:25:28)

Mene pa zanima, ce ima katera tisto metlo sTV, ki ima krtačke - ne sesa, in je na baterijo?  Me ful vlece, da bi si jo kupila, ker nimam dovolj prostora v kuhinji za kaksen vecji stojec sesalec. Pri roki bi ga pa rabila kar naprej.

Anonimen -> RE: metla top shop (25.1.2007 16:31:34)

Jaz imam Svivel sweper(al neki tacga).

Uporabljam jo za laminat posebej v kuhinji. Všeč mi je k mi pobira po kotih smeti. Včasih posesam tud tepih sam je bolj tko tko. Sam po površini pobira. Za po laminatu je pa super.
Edin pazit moreš da ne butneš orng kam z njo k pol smeti ven zletijo.
V glavnem pri nas je nepogrešljiva za vsakodnevno "pometanje". Mam dva mačka in je pri nas kar orng nastlan(briketi po celi kuhinji, mačji pesek okoli vcja, dlake....). Tako da.....jst priporočam.

Kupila sm jo pa v Baumaxu v Lj.-BTC.

Kuba -> RE: Top Shop metla (26.1.2007 13:14:23)

Verjetno misliš tisto črno z baterijo? Mi jo imamo in povem po pravici, da sicer pobere smeti, dviga pa prah. Tako da.. mi jo uporabljamo samo, če je treba res na hitro posesat, drugače pa sesamo z navadnim sesalcem.

Anonimen -> RE: Top Shop metla (26.1.2007 13:48:36)

Ja da bi sam s tem sesal res ni.
Jaz sesam 2x tedensko s pravim sesalcem vmes pa z to metlo.
Je predvsem namenjena za sesanje smeti in ne praha.

Hope2 -> RE: Top Shop metla (26.1.2007 14:20:53)

Svivel sweper(al neki tacga) smo imeli tudi mi. Po celem stanovanju je parket, ampak ta metla pr nas ni delala oz nucala. Pobirala je samo smeti, ki bi jih lahko tudi z roko pobral, se pravi tistih nekaj velikih. Dlake, prah, mucke od prahu, pa nič. Še isti dan smo jo vrgli vstran. 

ona -> RE: Top Shop metla (27.1.2007 21:26:55)

IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

Pobirala je samo smeti, ki bi jih lahko tudi z roko pobral, se pravi tistih nekaj velikih. Dlake, prah, mucke od prahu, pa nič. . 

Se strinjam,je edino dobra za večje kose posesat in jaz je tudi ne bi več kupila!pa tudi po tepihu si ne moreš pomagat,ker ne posesa nič dol.
Drugače pa tele svaljke od praha kar popiha naprej,namesto posesa.Kot je ena rekla,je bolj za na hitro,drugače pa pride v poštev normalen sesalec

Stran: [1]