Hope2 -> RE: jabolčni krhlji (25.1.2007 16:05:20)
|
Moj ati jih je delal. Ene je dal v toplo pečico sušit, druge pa kar na protvan in na radiator . Uni iz radiatorja so bili lepi beli, lepo posušeni, nič izsušeni, nič mokri. Uni iz pečice pa rumeni, rjavi, pa izsušeni. Moraš bit pazljiv, sam ponavadi nimaš časa. še boljša varianta je sušenje na krušni peči[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Prej pa jabolka umiješ in narežeš na krhlje. meni so boljši, če jih ati olupi[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] , aja pa seveda semenke izdolbeš pa muho daš vstran, ap paziš na druge muhe da ti ne pridejo kakat gor[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] .
|
|
|
|