Anonimen
|
sej ne morm verjet. in to je tebi ok al kaj? verjetno tut sama vodiš vse gospodinjstvo, 3 leta nisi bla pri frizerju in nobenga druzga ne spustiš zravn otroka, ker verjetno ne zna noben poskrbet zanjga in ja seveda inmaš tečno taščo??!! egoistično početje?? o boh! Joj raho, boga tvoja snaha! Ker za piškotka pa nobena ne bo dovolj dobra . Pa raho, še ena na temo egoizma... Spomni se, koliko je bil Črtomir star ko si šla nazaj delat. Pa bi tudi lahko obesila kariero na klin in bila 12 mesecev doma, pa pač nisi! Tako da, ne obsojat druge. Samo to pa mi je tako bedasto: da zaradi dojenja ne greš k frizerju, na kavico, v trgovino..., da mi gre na bruhanje....jaz se kar bojim, kako zgledate, če kdo zvoni pri vratih, pa vas zagledajo v takem stanju...malo zdravega egoizma vam ne bo škodilo, nič kaj bolj požrtvovalne ne boste izpadle, če boste 2 leti zaprte v stanovanju, ker "pač" dojite. V vseh postih svoj real life pravzaprav sama izlivaš na ta forum in iščeš zanj potrditev. Kadar ga ne dobiš, pa postaneš malo živčna. To je podoba, ki ste jo o meni ustvarile ve, no nekaj posameznic; in sicer samo na podlagi posta, kjer je bilo ocenjeno (subjektivno) dejanje, da se otroku zvečer da flaša, da se lahko gre ven. Zanimivo se mi zdi predvsem to, da ste v svoji zaslepljenosti, da imate prav (nekatere) uspele narediti konstrukt zombija, ki 2 leti ni bil nikjer. Medtem ko sem sama zapisala, da se mi zgoraj omenjeno početje zdi egoistično, ste me nekatere uspele označiti za izrodek in izmeček družbe. In ker vam ni uspelo omajati mojega prepričanja, ste začele s popolnoma butastimi osebnimi dejstvi (prevsem viv), ob katerih se mi je obrnil želodec. Če pa pogledam resnici v oči, pa ste se mi nekatere resnično zasmilile, ker vas je pripričanje v vaš lastni prav pripeljalo do tovrstnih komentarjev. Pripravljene ste se spuščati tako nizko, da bi nekoga vsaj malo prizadele? Lepo vas prosim! Pa če vam je prav ali ne, če se strinjate z mano ali ne, še vedno trdim dvoje: - meni osebno se zdi izjemno egoistično (s strani katerekoli matere, ki doji in je dojenje steklo), da majhnemu dojenčku da je formulo v flaši iz dveh razlogov: a) da bo lahko mirno prespala celo noč in b) da bo zvečer lahko šla ven. Enako ste me napadle, ker sem zapisala, da se mi zdi "bljak", da meti poliže dudo, ki je otroku padla iz ust na tla in mu jo da nazaj v usta,ker se ji ne da vstati in se odšetati do kopalnice ter oprati dudo pod tekočo vodo. In ja, meni aptamil v prahu smrdi (to je moje osebno subjektivno mnenje - tudi materino mleko začne smrdeti, če je predolgo na zraku). Nobena od vas pa ni videla posta nad mojim, kjer je ena od uporabnic zapisala, da se ji zdi "bljak", ko vidi mamo, kako dveletniku tišči jošek v usta. Ne, tega ne zna prebrati nobena. In potem nekatere trdite, da aktivno sodelujete v debatah... Ja, pa ja. Sama nisem nikjer zapisala, da nisem bila pri frizerju 2 leti, da k otroku nikogar ne pustim, da ne hodim v trgovino in kaj jaz vem, kaj vse ste še natvezile druge (najprej v svojem besu, ker sem pač napisala svoje mnenje, LARA, potem natalia in končno še dashenka in viv). In kar se mi zdi še najbolj absurdno od vsega je dejstvo, da nobena od vas skozi celo debato ni ugotovila, da z niti eno samo besedo nisem nikjer omenila mamic, ki jim dojenje ni steklo. Ne, na koncu je Irmy našla tudi to. Le kje? No, našlo se vas je nekaj, ki ste zaverovane v svojo fascinantno izobrazbo o dojenju, materah in dojenčkih in seveda tako napredne, da lhko vsako mnenje, ki se pač do potankosti ne sklada z vašim označite za idiotsko. lenika - tvoja je bila malo mimo - preberi še enkrat, kaj je bilo napisano: Ogromno jih je, ki jim dojenje ni steklo in nobena od tistih se ni oglasila. In vedno bolj se sprašujem ZAKAJ... Pa ne skrbite... Vem, zakaj Torej - kje je tu: Praviš, da veš zakaj, a v drugi sapi zatrjuješ, da se ne vtikaš v osebno življenje nobenega. In jaz nisem nikjer zapisala, da za otroka skrbim sama, nikjer nisem zapisala, da ne hodim nikamor, nikjer nisem zapisala, da sem 24 ur/dan z otrokom - to ste si izmislile ve. Mnogo deklet, ki so bile na RR, je prav zaradi takšnih debat kot je ta, zapustilo forum. Jaz ga ne bom iz enega enostavnega razloga: Še vedno je tukaj dosti več takih, ki so sposobne konstruktivne debate. Sedaj pa - izvolite - beseda je vaša, raztrgajte me... Jaz se bom pa zraven sladko smejala...
|