Prišla od G (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

tinkamiška -> Prišla od G (13.9.2004 23:16:02)

Ja sem bila vmes še na Thai Chi-ju.

G mi je naredila ultrazvok in ugotovila močno odebeljeno sluznico. Rekla je ali sem tik pred M:hudicek: ali pa sem 9nebesa. Z mojimi jajčniki je vse vredu in so lepo odreagirali na klomofen. Rela je da mora zdej čakat. Sem boljše volje in ker sem optimist upam na najlepše!!!

Držite pesti da se ta packa:hudicek: ne bo oglasila!

Mislim na vse vas in za vsako posebej stiskam pesti!!!:angel::angel::angel:

Tinka

meeryana -> Prišla od G (14.9.2004 7:04:49)

Joooooj, tinkamiška, da bi bilo 9nebesa.......držim pesti, da 9 mes. one M:hudicek: ne bi bilo na spregled :miska::miska::miska:

UŽIVAJ! :rozica:

neža76 -> Prišla od G (14.9.2004 7:44:16)

Tinkamiška......

jaz kar nekaj čutim, da ti bom sedaj lahko :)- :bravo::)- :bravo::)- :bravo:!!!

Boš videla da packe ne bo!!!

Držim pesti!!

Neža76

tinkamiška -> Prišla od G (14.9.2004 8:14:11)

Dobr jutr!:)

Sej sem vedla, da boste tko prijazne in da mislite na mene! Res sem vesela, da vas imam. Moje packe M še ni in takole bom čakala vsak dan posebej, ker če začnem misliti za več dni naprj me kr panika zgrabi. Torej danes je ni in sem vesela!

Mislim na vas, da bodo vaše packe hiter šle in boste lahko veselo:sloncek::sloncek::sloncek: in da bo čimveč :modri:!!!!!

Tinka

billa -> Prišla od G (14.9.2004 8:15:21)

tinkamiška,zakaj pa misliš, da ti niso vzeli krvi in naredili test?
Misliš, da se ne bi še vidlo, da si noseča?

Držim pesti, da tvoja:hudicek: izgine za 9 mesecev:bravo:

tinkamiška -> Prišla od G (14.9.2004 8:22:50)

Ja, billa, je rekla, da je še zelo hitro in ko sem ji povedala, da sem delala teste, se je kar za glavo prijela in rekla "ženske". Sem se morala,kr mal nasmejat... Je rekla, da se dela test ene deset dni po izostanku M:hudicek:, če nočeš preveč dinarčkov zapravit, pa sem rekla "deset dni!!!", pol se je pa ona men nasmejala.

Tko, da zdek čaaaaakaaaam!!!:)

Tinka

billa -> Prišla od G (14.9.2004 9:02:22)

deeeeset dni:)-;):)- ajajajajajjjj,...no pol bom tudi jaz probala počakat do nedelje ali ponedeljka, čeprav si sploh ne predstavljam kako bi mi lahko to ratalo. Namreč tudi moje :hudicek:na srečo ni:bravo::bravo:

puncica -> Prišla od G (14.9.2004 9:30:24)

tud zate držimo pestke:bravo::bravo:

tinkamiška -> Prišla od G (14.9.2004 11:01:19)

Joj XXX, kako si me razveselila!! Upam, da bo pri meni tako, kot pri tebi!

Želim, ti čim lažji porod in veliko sreče še naprej!! Samo še šest tednov pa boš zagledala svojega sončka...!!:angel::angel::angel:

Tinka

tinkamiška -> Prišla od G (14.9.2004 15:51:42)

Lola,

držim pesti zate!!! Upam, da boš čimprej dočakala petek in sporočila veselo novičko!!!

Tinka

Stran: [1]