Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
DOJENJE - težava, pomoč prosim 13.9.2004 22:09:54
|
|
|
|
mehurčica
|
Vztrajaj z masiranjem. Vedno ko si boš črpala, si masiraj iz mesta zatrdline proti bradavici, da bo šlo ven. Tudi ko boš dojila na tisti dojki, si vmes masiraj v smeri toka-ven. Probaj manj pit, če imaš res fejst polno dojko. Jaz sem včasih imela Sintocynon sprej za lažje izcejanje mleka in sem si pomagala s tistim. Sedaj pa če se mi naredijo zatrdline(kar dostikrat, ker mi mleko zastaja not, če spustimo kako dojenje, ki je bilo na sporedu)pa kar gre. Sem se zgleda že malo priučila te veščine.:bravo: Če boš dobila vročino in te bo dojka fejst bolela, kar pojdi do ginekologa, da ti napiše recept za sprej! Lp:miska:
|
|
|
|
DOJENJE - težava, pomoč prosim 13.9.2004 22:23:17
|
|
|
|
Nina Nana
|
Hvala in lepo noč ti želim!:rozica:
|
|
|
|
DOJENJE - težava, pomoč prosim 13.9.2004 22:54:31
|
|
|
|
tina.nika
|
Meni pa so pomagale "zelne vehe". Zelne liste malo potolces, da spustijo sok, potem pa si jih das na prsa in prosis:roza:, da cimvec pije. Veliko srece, Tina
|
|
|
|
DOJENJE - težava, pomoč prosim 14.9.2004 9:17:56
|
|
|
|
*
|
Baje pomaga, če da otroček noseka v tisto smer, ko se doji..mislim tam ko je zatrdlina... Vse se bo uredilo, boš videla..mi je Nejček povedal;)
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Je zgodnje odvajanje od plenic za otroka š...Ste že slišali za manjpleničarstvo oziroma zgodnje odvajanje od plenic? Ker o tej metodi kroži veliko zmot, smo za najbo...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?