sanjula -> RE: Alergija na vso zelenjavo in začimbe (25.1.2007 10:28:22)
|
Punce, hvala za odgovore. V bistvu je z zelenjavo tako, da sem sumila korenček, torej da bi bil mogoč alergen. Pa sem ga ločila iz prehrane, vendar so fleki ostajali. Uradno so nas testirali na mleko in jajca in niso ugotovili alergij, kar je potrdila tudi bioresonanca. Ne vem, mogoče sem zagnala preveč hrupa, ampak vseeno mi je malo hudo, ker mislim, da mora biti nekaj resnice v tem, saj zdaj že dva dni ne je nič zelenjave pa se je koža izboljšala ali pa gre samo za naključje?! Kdo bi vedel. Lahko, da gre tudi za kombinacijo živil, kar je najtežje ugotoviti, vendar še vedno lažje v tej nežni dobi, ko otroci ne jedo še zelo veliko živil. Morda se bom na začetku poslužila res uvajanja ZOPET samo enega živila testno in čakala nekaj dni na reakcijo, vendar mislim da bom vseeno poskusila tudi s terapijo, čeprav so me v Rogaški opozorili, da lahko pride na začetku do poslabšanja zaradi reakcije telesa. Mah, saj v resnici ne bi smela tarnat, ko vas berem, kaj lahko samo vaši pingvini z alergijami jedo.
|
|
|
|