Anonimen
|
Spet nekaj o Jaguarju 3 9.2.2007 19:28:34 pink2 Zanima me, ali ste se pri tem vozičku večinoma odločile za športni del in zimsko vrečo, ali ste nabavile tudi košaro za začetek? Jaz imam nabavljen voziček in zimsko vrečo, ker me je takrat trgovka v Arielu prepričala, da je športni del dovolj trden in primeren za novorojenčka, danes pa sem bila slučajno v Arielu in slišim eno drugo trgovko kako enemu paru razlaga, da je dobro vzeti košaro ali prenosno vrečo (ki ima tudi trdno dno), sedaj sem pa seveda v dvomih če sem se prav odločila? RE: Spet nekaj o Jaguarju 3 9.2.2007 20:19:39 cmrucek Mi smo imeli samo športni del in letno vrečo, ki jo uporabljamo sedaj pozimi. Rodila sem junija, in smo spodnji del vreče uporabljali tudi poleti, ampak ko sedaj gledam nazaj, mislim, da to ni bilo potrebno. Če boš rodila nekje poleti, ne rabiš košare, če pa pozimi, je pa za premislit... se mi zdi, da bi tista prenosna košara čisto zadostovala - sem jo tudi jaz imela ogledano... RE: Spet nekaj o Jaguarju 3 9.2.2007 23:03:59 frufru Jaz mam samo zimsko vrečo, ki je iz termovelurja, pa je čisto dovolj. Če je mrzlo, ga daš pa še v pajacka. Samo meni je Lovro v obojem zašvical. Če ga je treba kam zanest se pa sedež itak odmontira. No torba je za nošenje bolj komot (lažja od sedeža) Tisto košaro je pa čisto brezveze kupovat, zlasti če maš torbo. RE: Spet nekaj o Jaguarju 3 10.2.2007 0:01:00 Bonni Zivjo, Tudi jaz sem kupila ta vozicek. Rodim pa julija. O kosari sploh nisem razmisljala zaradi poletja, nisem pa natanko vedela, katero vreco naj kupim zraven (saj je bilo potrebno misliti tudi na zimo). Po dolgem pogovorjanju s prodajalno v Arielu smo ugotovili, da je še najboljše, da kupim zimsko vrečo (brez trde podlage), ki je dajša in bo otročku sigurno še prav pozimi, trdo podlago pa naredimo sami doma (baje jih veliko tako naredi), da bo mali sigurno ležal na ravnem. Torej, vzela sem mere te vezane plošče, ki je v trdi vreči (sporoči, če rabiš), in to je to. Ko bo otročiček rojen, jo bom položila v voziček, pokrila z dekico in bo. To je zaenkrat moj plan, ki pa se seveda lahko še spremeni, če najdem še boljšo rešitev. Pa en lep nosečniški pozdrav, lp RE: Spet nekaj o Jaguarju 3 10.2.2007 18:19:41 Pink2 Hvala punce za odgovore! Vidim, da ste se kar vse odločile tako kot jaz, sploh pa hvala že izkušenim mamicam, res ste me potolažile. Rok imam maja in me glede mraza ne skrbi, zasekirala sem se predvsem zaradi trdega ležišča, vendar sedaj razmišljam da bom uporabila tako foro kot Bonni, zato bi ti bila zelo hvaležna če mi sporočiš mere te vezane plošče. lp
< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 10.2.2007 21:50:15 >
|