Sita -> RE: Nikoli ne bom razumela moških (24.1.2007 15:56:59)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica Kaj imajo nekatere ženske od tega, da cel dan gledajo španske limonade? Toliko kot smo si med seboj različni ženske in moški, ravno toliko razlik je tudi med posameznimi ženskami in moškimi. Moj [sm=love.gif] npr. športa sploh ne gleda. Jaz pa niti približno nimam zanimanja za razne Modne Jane, Cosmopolitane,... Sicer pa se odgovor na tvoje vprašnje (od kje moškim užitek cel popoldan gledat šport) verjetno našli v kakšni antropolođki študiji prazgodovinskega moškega kot lovca - saj veš, kdo bolje ulovi, tekmovalnost, kdo je boljši,... S temle se v celoti strinjam. In kaj imajo otroci od tega, ko bi cel dan gledali risanke? Moj tudi ne gleda nič takega, kaj šele, da bi gledal cel dan. Raje gremo skupaj ven. Zelo rad pa gleda jadranje (se že strašno veseli, ko dobimo T-2, tam je en program, na katerem predvajajo jadranje 24 ur/dan) in znanstvene oddaje - Sex Sense, na primer (jaz tudi), pa tudi letalske nesreče (vzroki) na Discovery in razne poljudno-znanstvene oddaje. Vse to pa rada gledam tudi sama (jadranje me manj zanima gledat, rada pa sama jadram oziroma jadramo) in zato najbrž pri nama ni konflikta. Imava skoraj same podobne interese. Samo nobeden pa ne bi ves dan zapravljal časa s TV-jem, ampak le največ 2-3 ure. Nikoli pa moj mož ne gleda formule ne nogometa (četudi je prvenstvo) in sploh nobenega takšnega športa. Tako da res ni pošteno vseh moških metati v isti koš, niti žensk. Saj tudi jaz nikoli ne gledam španskih nadaljevank niti Sex v mestu niti Razočaranih gospodinj niti Raztresene Ally in ne vem česa še vsega. Redno gledam le Preverjeno, včasih Trenja, filme po resničnih dogodkih in kak sobotni ali nedeljski film in včasih kak družinski film. To je pa že vse.
|
|
|
|