masiranje presredka? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

niki5 -> masiranje presredka? (13.9.2004 16:21:32)

Ali je smiselno masirati presredek 4 tedne pred rokom poroda? Aje je že prepozno in bi bilo to treba prej početi :zmeden:

majčica -> masiranje presredka? (13.9.2004 16:30:21)

Priporočeno je tako ali tako šele po 34 tednu, tako da je pravi čas.
Lp, Majčica

niki5 -> masiranje presredka? (13.9.2004 16:38:37)

No, super:bravo:.. prej sem imela toliko opravka z drugimi stvarmi, da sem na to čisto pozabila.

Hvala za odgovor. :)

TARA in MAJ -> masiranje presredka? (14.9.2004 12:51:48)

JAS GA NISM PA JE BIL POROD ČISTO ENOSTAVEN 10.MIN.

Pupica -> masiranje presredka? (14.9.2004 13:15:40)

niki5

Jaz sem ga začela čist tako zarad boljšega občutka. :)Nekak mam mnenje, da če delaš na nečem preventivno, potlej tut če ne gre tako kot si si želel:(, si potolažen in rečeš, naredila sem vse kar je bilo v moji moči, če pa je narava pač tako hotla, tut prov, jaz več kot to zase nisem mogla naredit:).
Lahko pomaga, v tem primeru :bravo::bravo::bravo:trikrat hura, lahko pa tudi ne:(:(:(.Vsaj veš, da si se potrudil.:ups:
Isto je z utrjevanjem bradavic. Jaz sploh ne vem da dojim, nobenih problemov, prsa masiram od 4 meseca, bradavice pa od 8.meseca.
Itak je pa potrebno se malo razvajat v nosečnosti, mal za dušico, pa mal za telo....

LP

pupica+:miska:Tia

niki5 -> masiranje presredka? (14.9.2004 18:02:44)

pupica

začela sem se pripravljati na porod in vedno več razmišljam kaj in kako bi želela. Sem tudi sama takega mnenja, da pač narediš vse (preventivno) kar se le da, tako vsaj veš da si poskusil narediti nekaj v tej smeri in si olajšati.

Prvič imam rezan presredek :( in se mi zdi da so me kar grdo zašili :(( :grrr: namreč je prav grda brazgotina, sicer partner mi je rekel, da on ni nič opazil :)-
Ampak vseeno pa bi tokrat poskusila brez rezanja, kajti takrat se mi je naredil še hematom in me je kar bolelo :(

Bom probala, potem bomo pa videli kako se bo izteklo.
Rada bi tudi rodila v sedečem položaju, samo me je strah, da je to zgolj teorija in da v praksi mi ne bo zneslo.

Stran: [1]