Otroške sobe IZI MOBILE (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroška oprema



Sporočilo


Maleal -> Otroške sobe IZI MOBILE (23.1.2007 22:09:40)

Če ima kdo doma to otroško sobo me zanima kako je zadovoljen z njo,je res vredna tega denarja??Meni so full všeč,so edine,ki sva jih našla z [sm=love.gif] za najine [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image],a cena nama ravno ne diši.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]




total -> RE: Otroške sobe IZI MOBILE (23.1.2007 22:21:19)

Maš kakšen link teh sob?




Maleal -> RE: Otroške sobe IZI MOBILE (23.1.2007 23:10:50)

www.izi-mobili.si/izi_line.html




Maxica -> RE: Otroške sobe IZI MOBILE (23.1.2007 23:13:34)

Od kolegice hči ima tako sobico (pograd s stopničkami kot predalniki). Men se zdijo res luštne in bi jo takoj imela za svoje otročičke, če bi imela prostor. Glede kvalitete in cen pa nimam pojma. Sam luštne so mi pa sto na uro.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




lelaval -> RE: Otroške sobe IZI MOBILE (24.1.2007 1:03:37)

Meni so sobe všeč, cene pa ne. In imam razlog, zakaj jih nisva kupila - ker ni prostora.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




al1* -> RE: Otroške sobe IZI MOBILE (24.1.2007 7:42:58)

Mi imamo njihovo vgradno omaro v spalnici. Smo zelo zadovoljni - narejena je po najinih idejah, držali so se rokov, je tudi zelo kvalitetno. Cena je pa res precej velika.
Gospa v mariborski prodajalni je bila prijazna in zna tudi svetovati.




polona2 -> RE: Otroške sobe IZI MOBILE (24.1.2007 11:13:42)

Luštne. Samo  kombinacija sončno rumena-baby blue ni ravno posrečena.

A Iles-program Mali Princ  poznate?


http://www.iles.si/mpsp.html 

kliknite na "galerija", meni je Ilesov program bolj všeč, Izi mobili se mi zdi malo dojenčkast-vsaj ta, na teh fotografijah, Mali princ pa ima program v barvah, ki so mi najljubše.




Anonimen -> RE: Otroške sobe IZI MOBILE (24.1.2007 12:16:39)

punce,mali princ je res lep,samo ni ne vem kako kvaliteten.vsaj jaz imam slabe izkušnje .
Tavelika ima sobo od malega princa ,zdej bo kakih 5 let,in je že vsa na pol olupljena na robovih omar,postelje,polic...brezveze.ko zleze s postelje dol in podrsa po robu,se kar odlepi...isto na pisalini mizi.
zdej bo itak treba zamenjat sobo,ker dobi še sestrico not in bo treba prilagodit pohištvo za 2 punci.




žlička -> RE: Otroške sobe IZI MOBILE (25.1.2007 6:48:58)

http://www.flexa.dk/Default.aspx?AreaId=20

a tole poznate....jaz samo preko spleta, ker se nimo nabavljali otroske sobice...




elyy -> RE: Otroške sobe IZI MOBILE (2.3.2009 23:25:25)

midva sva kupila sobo od alplesa[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image].....sej je bla draga,,,,itak uzameš na trajnik.če nimaš tok stroškov...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




Anonimen -> RE: Otroške sobe IZI MOBILE (3.3.2009 22:59:02)

Nam so tudi zelo lepe sobice od Izi mobilov[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Lepo izkoriščene, prostorne. Kar se pa kvalitete tiče, se pa meni ne zdi ravno najboljša, vsaj kar sem gledala po sejmih in salonih. Imam njihovo previjalno,ki mi bo odslužila, ampak ni ravno kvalitetna. Ravno zato smo se odločili, da damo sobico raje delat. Smo pa pobrali njihove načrte, oz. smo si pomagali, ker res lepo izkoristijo skrite kotičke.
Sobica je končana, čakamo še račun, bo pa prišlo manj kot je tu gor. Cena bo večja, ampak imamo še kup dodatnih zadev, pa dvojni iveral, kar je res močno. Sem zadovoljna.
Če nameravate kupiti se pozanimajtew pri kakem mizarju koliko bi vam pa on zaračunal za tak sestav, jaz mislim, da vam bo močneje naredil.




Stran: [1]