|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Fenistil
23.1.2007 21:53:57   
ZalaTM
Pozdravljene,

naš sonček 6,5 M, ima atopični dermatitis in ponoči se mi revež tako praska, da ne vem več kaj bi storila.
Dobila sva kapljice, ki naj bi lajšale srbenje - Fenistil, ampak joj, jaz sem brala stranske učinke, pa jih enostavno ne upam dajat (možnost prekinitve dihanja med spanjem, otekel obraz,...) me kar malo strah postane,....kaj mi svetujete, a tiste ki ste imele podoben primer ste dajale??? oz. kaj naj naredim, da bo bolj mirno spal tako on kot tudi mi.

lp, M.

12.7.2006 - se je rodil najin sonček Gašper, 24.10.2008 pa je k nam prišla še princeska Nika
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Fenistil
23.1.2007 22:17:21   
Leone
Naš 5,5 Mesečnik ga je tudi včeraj dobil, pa sem mu ga zaradi nespanja kar dala - 9 kapljic zvečer.  Imela sem ga pri sebi in ni bilo nobene reakcije, spali pa tudi nismo kaj dosti boljše, ker ima revež še virozo in zamašen nos.
Sem brala stranske učinke in tut meni niso ravno všeč, po drugi strani si pa mislim, oz. upam, da zdravniki vejo kaj delajo in kaj priporočajo.
Edini uspeh, ki sem ga dosegla je bil, da je vsaj prve 3,5 ure spal in se ni zbudil že po pol ure.

(odgovor članu ZalaTM)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.1.2007 22:22:14   
Miss Piggy
Mi smo stari 10 m, in smo dobili Fenistil za vodene koze. Trikrat na dan po 10 kapljic, ker je imel ful hudo obliko. Imeli pa nismo nobene reakcije.

(odgovor članu ZalaTM)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.1.2007 6:43:47   
Taja Nagaja
Tudi naša ima AD in en kup alergij. Ponoči spi zelo nemirno in pogosto se praska. Sem tudi dobila Fenistil, pa ji ne pomagauser posted image . Poskusi mu jih dajati vsaj tri dni, da boš opazila, če bo kaj bolje. Jaz dam Bini na roke nogavice, da se ne spraska do krvi.
Naj bo oblečen v bombažna oblačia in manj pokrit. Naša se praska veliko bolj, ko ji je vroče. Se mi zdi, da je premalo pokrita pa je vseeno topla, včsih prepotena user posted image . In tako je pri nas od tretjega tedna. Se ji pa sedaj izboljšuje. Poskrbi, da bo kožica večkrat na dan namazana, da se ne izsuši preveč. Če imate v stanovanju suh zrak se bo najbrž še bolj praskal.
Te razumem in vem, da ti je hudo.
Držim pesti, da vam kaplice omilijo praskanje.

(odgovor članu Miss Piggy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?