Anonimen -> RE: "Cunjice" za nosečnice (24.1.2007 11:54:17)
|
Jaz sem kar nekaj majic kupila v Espritu, imajo dolge modele, kupila sem eno številko večje obleke. Sem čisto pri koncu pa še vedno lahko nosim, zelo zadovoljna. Fino je, če lahko nosiš kakšne obleke od moža (če nimata preveč različnih postav). Jaz nosim predvsem njegove sp. majice - sva kupila Craftove sp. majice (športno perilo, prodajajo v Promontani), ki so tudi že v osnovi daljše. Se obnesejo super. Doma pa itak nosim njegove majice, trenirke lahko nosim svoje - pod trebuhom. Meni zdaj v pozni nosečnosti bolj pašejo hlače pod trebuhom, tako da počakaj z nakupom poletnih oblačil. Takrat je itak fino kazat trebuh. Tam nekje od 5. do 8. meseca so mi pa bolj ugajale hlače čez trebuh. Nisem pa kupovala novih hlač zdaj na koncu, se da čisto potrpet s tistimi čez trebuh. Samo pazi, da ne bodo imele preozek rob pod elastiko. Kar fine stvari se da kupiti v Kepici v BTC-ju, sploh v času razprodaj, ker so kar dragi. Drugače pa delajo hlače za nosečnice v Leny-jeansu (iz Tržiča), menda jih prodajajo v trgovinah Biba (Mercator Center Kranj, nekje na Planini v Kranju); nisem sama preverila, to je informacija iz druge roke. Res je, da se splača zapeljat do H&M in C&A v Celovcu. Je najbolj ugodno. Srečno!
|
|
|
|