Anonimen -> RE: Užaljena zaradi darila (24.1.2007 18:48:03)
|
Moram dodati... Sorči... Full dolgo sem razmišljala, kaj je moja najboljša prijateljica prinesla Piškotu... Potem pa sem se spomnila. V porodnišnico me je klicala, kaj hočem imeti in sem ji rekla, da naj mi prinese robčke za intimno nego. Isti dan kot sem prišla iz porodnišnice pa mi je prinesla vse, kar se potrebuje pri negi otroka iz lekarne - je farmacevtka (fiziološko, gazice, alkohol, hladilno kremico, praško pasto, meni velike hanzaplaste, da sem si prekrila rano od CR, ko sem se tuširala...). V glavnem nič kaj velikega, kot so nosili drugi, ki so prihajali. Je pa še danes neprecenljivo, da mi v nedeljo, če nujno potrebujem zdravila odpre lekarno, da ji samo povem, da mali bruha in je čez pol ure na vratih s posušenimi borovnicami ali z rehidracijsko soljo... In ona je botra mojemu sinu in ne bi si želela nobene druge. Zakaj? Zato, ker vsakih nekaj dni pokliče in vpraša, kako smo... Hvala Ninuš baciluš![sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] In zame so dobre prijateljice te - ki te presenteijo na 1001 način.
|
|
|
|