bori -> VOZIČKI (14.9.2004 8:41:26)
|
Živjo, se še jaz malo razčvekam na to temo - so mi pač Haucki zelo "sedli". :)-:)- . Pred 3 leti (moja 9nebesa jih ima zdaj 2,5) sva z lubijem kupila jet -a, marelo z lupinico. Po dveh letih non-stop (kar pomeni cca 4 km vsak dan - še vedno) je ne vidim napake in okvare razen 3 polomljenih dežnikov (ne od Haucka), kar pa priča ne o ne-kvaliteti, ampak samo o naših pohodnih vsakdanih in "živi" punčki. Kljub temu, da nekatere punce pravijo, da za dojenčka marela ni primerna, s čimer se načeloma strinjam, sem jaz to rešila s podloženo brišačo v sredini ležišča. Malo me je motilo to, ker nisva kupila vreče, smo pa nabavili tak super debel kombinezon :bravo::bravo::bravo: in hodili okoli Postojne tudi pri - 10 C. Ker načrtujemo še eno :duda: in bomo že obstoječi voziček rabili še naprej, si bo mami za "luksuz" (resnično ne zaradi potrebe, ker je res ni) kupila še Haucka trikolesnika Cruiserja. Torej o teh vozičkih le najboljše. Morda ti za potrditev kakovosti povem še da so košek, nahrbtnik in zložljiva posteljica od Haucka tudi preskušeno dobri. Jej še preveč brbram, bom končala. :miska::miska::miska: lp, BOri
|
|
|
|