Anonimen -> Kje iskati zaposlitev (23.1.2007 7:33:30)
|
Prej sem bila 5 let zaposlena. Sedaj sem na porodniški še slab mesec in potem na zavod za zaposlovanje. Poslala sem že prošnjo v Lidl in dobila negativni odgovor. Ja moram povedati, da sem po poklicu ekonomski tehnik. Se mi zdi da so tista delovna mesta, katera so razpisana na zavodu že vsa zasedena, vsaj včasih je bilo tako. Kje še iskati? Ali katera ve kakšen link še kaj druga, ali časopisi nevem, kje začeti, čisto sem iz tega. 9 let nazaj sem tudi izgubila zaposlitev zaradi nosečnosti in sem jo šele po 4 letih našla, komaj, takrat vem da sem kar tako vsepovsod pošiljala prošnje in komaj dobila zaposlitev. Vsepovsod je bila ovira otroci, otroci. Imam sedaj tri. Če katera kaj ve naj mi napiše, ker nočem čakati na zavod, ker od njih tak nikoli ni bilo nič. Najbolje, da začnem sama iskati zaposlitev, vendar nevem kje so najbolje objavljena prosta mesta. Vem pa da se tu pri nas na veliko gradijo neke trgovine pa me tudi zanima, kje kaj objavljajo prosta mesta. Res si želim najti zaposlitev.Moram si jo najti. Saj nekaj linkov vem moje delo, zavod za zaposlovanje povejte mi še katerega?SVETUJTE MI.
|
|
|
|