helenav -> RE: črtici ja, na UZ nič, + krvavitev (23.1.2007 17:54:20)
|
Eva: koliko časa pa si krvavela in kašne so bile te krvavitve. draga anonimka, jaz imam zelo podobno izkušnjo in se še borim, da bo vse ok, kajti srčka še ni. Jaz sem takoj, ko sem opravila test in so se pokazale [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image] poklicala ginekologinjo in ji povedala za izcedek. Naročila me je takoj čez dva dni. Na prvem ultrazvoku se je videla GV le 2mm, takrat mi je bilo povedano, da je še zelo prezgodaj in ali da ne bo nič oziroma, da sem v zelo zgodnji nosečnosti. Čeprav glede na to, da sem imela zadnjo M 8.12 bi mogla bit že v 5 tednu, pa sem verjetno zanosila dosti kasenje in mi je tudi G povedala , da po velikosti vrečke sem šele 2-3 tedne. Na UZ čez teden vrečka velika 11mm, na zadnjem UZ pred dvema dnevoma pa vrečka 15mm in v njej rumeni mehurček. Naseldnji UZ imam 31. in upam, da bo začelo kaj utripat..BHCG je bil najprej3200, čez dva dni pa 4800 tako, da nekaj le raste:-)))))) Izcedtke imam zelo blage in so 2-3 dnevno....kašen dan cel dan nič, pa potem nekje ob 17h kaj priteče ampak jih je zelo malo, izcedek je pa kar gost, kot neka obarvana sluz. Nevem, upam, da bo vse ok.....držim pesti, pa javi se kaj. Imam pa še eno vprašanje, ali se pri tebi ni videla niti vrečka?
|
|
|
|