Avtosedež (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroška oprema



Sporočilo


saraja -> Avtosedež (22.1.2007 21:36:23)

Lepo pozdravljene!!

Odločamo se za nakup avtosedeža maxicosi priori xp, zanima me kakšne barve vse obstajajo za ta model.
Ali je že prehitro dati not 6 mesečnega otroka, ki ima 7200 g, ker v lupinici ne more več sedeti.

Prosim vas za odgovore!

Sara




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (22.1.2007 22:08:50)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




dskubin -> RE: Avtosedež (22.1.2007 22:39:51)

kako ne more več sedeti v lupinici, če so le te namenjene do 13 kg? Jaz mislim, da je prezgodaj, ker ti sedeži so pa od 9kg naprej, do tega vam pa še ful manjka. Poskusite no, mislim, da ga težko sploh pravilno pripneš, pa glavico glih ne vem kako drži pri tej starosti, če bi prišlo do kakšne bočne obremenitve. Jaz raje ne bi tako hitro, raje segret avto pa z malo manj obleke v lupinico.




ČebelicaMaja -> RE: Avtosedež (22.1.2007 22:50:04)

Jaz tudi mislim, da je prezgodaj, smo pa mi od Bebe Confort kupili tak avtosedež, ki ga lahko obrneš v nasprotno smer vožnje, je lep, še kar ugoden in ima dobre teste, kar je najpomembnejše... aja, pa nam je ustrezal, ker se ga da skoraj poležat, če [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] v njem zaspi. Poglej na spletno stran od BC.

Sicer pa se lahko [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] vozijo v smeri vožnje šele, ko so dovolj močni, da bi znali obvladovati mišice, če bi prišlo do trka, se pravi, ko samostojno sedijo in ko imajo tudi vratek relativno trden, naša pri 6 m to vsekakor še ni bila.




zmajči25 -> RE: Avtosedež (23.1.2007 15:01:51)

Tako kot so ti predhodnice svetovale, rajši še vsaj en mesec počakaj, da [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] ojača vratne mišice. Če ga v bundici ne moreš dat v lupinico, segrej avto in ga brez bundice daj v lupinico. Je vsekakor najboljša varianta. Sedeži od Maxi-cosija pa so med najbolj varnimi in boš z njim sigurno zadovoljna.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Stran: [1]