Bonnie_RR -> RE: Pozna katera Linea snela? (22.1.2007 23:01:26)
|
Js malo poznam zadevo, ker sem nekaj časa hodila tja. Zdej ne vem, kakšen paket si vzela. Osnovi je telovadba + savna. Ko prideš, greš v termo slim za 30 minut telovadit, potem se greš stuširat, nato pa še v jono savno za 15 minut telo razstrupit, spravit ven odvečno vodo itd. Po tem se najmanj 2 uri ne smeš stuširat, ker zabiješ pore. Ko prideš in ko si konec s programom, se vedno stehtaš. No, to je osnovno, lahko imaš pa še ostale terapije. Js sem hodila od aprila do septembra, potem pa nisem več mogla (preselili smo se, faks, tamali... enostavno ni časa). Rezultati so vsekakor vidni (predvsem na obliki telesa). Če se zraven držiš še pravilnega prehranjevanja (tu sem bila malo manj uspešna), je uspeh še hitreje tu. V bistvu pri tej stvari ne gre toliko za kg, temveč v prvi vrsti za cm. Vsakih 10 terapij te premerijo in vidijo, kje grejo cm dol, kje ne. Meni je šlo precej cm dol (prek 80) in se je res poznalo. Tud strije so mi precej zbledele. Zdaj, ko ne hodim več, pri kg ni neke razlike, je pa žal v obliki telesa. Se pozna, da nič več ne migam... LP
|
|
|
|