NSVS (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Finančne dileme starševstva

Sporočilo

sasula -> NSVS (22.1.2007 19:30:22)

Živjo, zanima me, kdaj bo opcija ponovnega varčevanja v NSVS. Zanj bi se odločila, da se lahko prijavim na razpis javnega sklada za stanovanje., Drugače že varčujem a z NSVS shemo imaš prednost. Poleg tega me zanima ali dostikrat pridejo do stanovanja tudi tisti, ki nimajo tega varčevanja? Drugače so cene stanovanj nenormalno visoke.

Hvala in lp, Saša

SašaR -> RE: NSVS (22.1.2007 21:49:30)

Hitro v najbljižjo banko in se pozanimaj če je še. Prav v kratkem je bilo zunaj, samo je lahko bilo to že decembra. Pozanimaj se, če je v tem trenutku še možno skleniti. Mislim pa da tokrat ni bilo velikega zanimanja za to varčevanje, ker so pogoji dokaj slabi. Midva sva se malo pozanimala, ker sva pred leti že varčevala in tudi že zaključila samo se tokrat nisva odločila za to varianto. Šlo se nama je samo za varčevanje in kredit, ki ga dobiš. 

sazi -> RE: NSVS (22.1.2007 22:05:18)

Res se čimprej pozanimaj na bankah. Štirje prijatelji so v zadnjih dveh tednih sklenili NSVS. V NLB jih nimajo več, so jih pa dobili vsak v drugi banki (Banka Celje, SKB, Banka Koper in ABanka). Ni važno, pri kateri banki skleneš pogobo - ni potrebno biti komitent te banke. Verjetno je samo kaka organizacija več s plačevanjem obrokov, s sklenitvijo pogodbe pa ni nobenega problema.
Pa glede na to, da prej 3 leta ni bilo novega NSVS-ja in so tudi zdaj loti ostajali vprašanje, kdaj bo naslednja runda.
Glede tega pa, če ostajajo stanovanja za take brez sheme - v LJ zelo težko, v Kamniku so pa še bila stanovanja.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (12.2.2007 12:50:41)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

sazi -> RE: NSVS (15.2.2007 10:24:52)

bo že res, kar praviš soncica, ampak če ima pa [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] in še NSVS ima pa prednost pred vsemi družinami, ki nimajo NSVS in tako ima več možnosti

kar se pa štalce in kravce tiče - če bi dajali prednost štalcam, bi se jih našlo polno, ki bi zato obljubljali kravce, teličkov pa potem od nikoder...

sasula -> RE: NSVS (15.2.2007 17:49:16)

Zdravo, še ne znam poslati zasebnega sporoči:) Tako, da ti Sazi kar sem odgovorjam.
Sem šla na Abanko in sem odprla NSVS varčevanje. Upam, da mi pride kdaj prav. Verjetno pri tem razpisu za Cerklje, še ne:)

hvala, Saša

Stran: [1]