helenav
|
Najprej vsem en lep pozdrav Dolgo sem že na tem forumu, vendar še nikoli nisem sodelovala. Sprva sem na forum pokukala iz gole radovednosti, ker sva z možem nekako začela razmišljat o naraščaju in ko sva začela intenzivno na mali bebici, sem na forum začela zahajat vse pogosteje. Nisem si priznala, vendar sem po treh mesecih postala preveč obsedena z izkušnjami drugih, preveč sem postavljala na prvo mesto ovulacijo in z merjenjem temperature sem še sama sebi postajala smešna. Na kar sem se odločla, da je vse to šlo predaleč in da ne pogledam na forum, dokler ne zanosim....Med tem časom mi je ginekologinja predpisala Klomifen tablete in glej ga zlomka, spet sem bila on line vsaki dan... . Ko sem prebrala vse mogoče poste o Klomifenu, sem spet potegnila črto in rekla, zdej pa res dovolj.....ne bom se več sekirala in belila glavo. Odpisala sem forum, vse težave okrog ovulacije, zanositve in Klomifena...in zdej drage moje sem noseča.... . Ampak kar je nabolj pomebno in za kar se se odločla da napišem mojo izkušnjo? Zadno menstruacijo sem imela 8.12.06, ta mesec sem se veliko posluževala močnih zdravil, da se izognem virusom, z možem sva imela plačano Silvestrovanje v Rimu, pa ga nisem hotela zamudit...mož je en dan pred odhodom močno zbolel, jaz pa sem vsak dan jedla vse kar obstaja pri nas in Italiji od zdravil, takoj po novem letu sva šla še smučat, vmes sem pa imela neke rjave izcedke, ki so, kot ponavadi napovedovali prihod menstruaciji, vendar kar naenkrat so se ustavili...tri dni pred pričakovano M so bile hlačke čiste in tako vse do pričakovanega dneva, naredila sem test in .....oleee . Vendar zanosila nisem med ovulacijo!!!!! Ker sem imela in imam še vedno rahle obarvane izcedke sem šla takoj na pregled in po vseh izračunih bi mogla bit sedaj že 7 teden, sem pa komaj 4/5 teden. Danes se je videl mali mehurček, rumenjaček..al ne vem točno kako se temu reče....tako, da upam da izcedki ne bodo vodili v SS. Sem vam pa hotela povedat, da ne preveč računat in razmišljat. Saj sem sama zanosila par dni pred menstracijo in krepko čez ovulacijo, z bolanim možem in sama sem imela v sebi ogromno škodljivih zdravil. Zato možgane na pašo in imejte se radi cel mesec, ker vedno je čas za dojenčka. Vsem želim čimprej , zame pa držim pesti in pam, da se bo obneslo.
|