mamka2x -> RE: Noče jesti.... (22.1.2007 14:04:02)
|
Živijo,ampak vsem. Jaz imam že 8,5let že te probleme z našim angelčkom.Moj otok enostavno,če ga nebi spominjali on nebi nikoli nič jedel.Problem se že vleče odkar se je rodil.Ko je zvečer trdno spal sem mu lahko podtaknila flaško,da je saj jedel ponoči,ker čez dan bi se on samo igral s hrano.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]Kar koli sem mu ponudila je samo premetaval po ustil in nakoncu povrnil.Pa smo obiskovali zdravnike,pa nasvete sem poslušala..A naš fant je samo vesel,če lahko veliko pije,in po mnenju različnih zdravnikov je pač tako,da dokler otrok veliko pije,da mu nebo hudega.Tako je bilo enkrat,pa drugič..pa tako se vleče že kar osem let. In kaj sem sama ugotovila,da moj predragi sine,pokuri vso energijo pa še tisto,ki je bila mogoče za rezervo a mu hvala bogu nič ne fali.Enostavno ko je lačen,bi takrat najraje pojedel karkoli ali pa samo kruh.A še ena napaka je,ki jo delam,veliko sladkarij poje,in verjela ali ne,ko pa mu jih skrijem-mislim tako,da jih ne je vsaj kak dan se stanje izboljša.Takoj zahteva kaj za pojest. In tako naprej in nazaj.me pač suče kakor hoče.
|
|
|
|