|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bioenergetičar/ka
22.1.2007 12:54:47   
Klarissa
pozdravljeni,

po 2 ss bi zelo rada šla bioenergetičarju/-ki.
Lepo bi vas prosila za kontakte tistih s katerimi ste bili zelo zadovoljni. Res bi rada, da mi malo pomaga in me "prečisti".
Hvala in lep pozdravček
k
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bioenergetičar/ka
22.1.2007 13:01:08   
Elysabeth
na www.med.over.net , pod temo neplodnost sem vtipkala "bioenergetik" in ven je vrglo tole:

KLIKNI TUKAJ

Sicer ti pa iz lastnih izkušenj ne znam kaj povedati, ker jih nimam; verjamem pa, da je tudi nekaj v tem.
Pa veselo branje in srečno!

< Sporočilo je popravil bonnie_ -- 22.1.2007 13:52:23 >

(odgovor članu Klarissa)
Revisions: 1 | Neposredna povezava do sporočila: 2
22.1.2007 13:03:16   
tinaaja
Klarisa - Petar Papuga morda... Cena je konkretna, vem pa za ljudi, ki jim je naredil tisto "nemogoce"...

(odgovor članu Elysabeth)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.1.2007 13:06:15   
Anonimen

TOMISLAV BRUMEC
TERME OLIMIA
ZDRAVILIŠKA CESTA 24
3254 PODČETRTEK
O3/8191380
040901 169
CEN A JE 7000 SIT

MATIJA MERNIK-Maribor
dela v POHORSKI KAVARNI
www.mernik.org

Oba delata po metodi Zdenka Domančiča.

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
22.1.2007 14:01:52   
ElaM
Klarissa, jaz ti  odsvetujem take zadeve.
Imam konkretno izkušnjo z bioenergetičarko, in mi je rekla, da eno leto ne smem zanosit, ker drugače bo z mano ali otrokom sigurno nekaj narobe, ker imam tako slabo energijo maternice.user posted image  Ko sem po 3-eh mesecih od obiska zanosila, me je bilo tako strah in vedno me je zvilo, ko sem se spomnila njenih besed.
Sicer pa srečno, želim ti, da čimprej ugledaš user posted image .

:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.1.2007 14:14:12   
Klarissa
sicer pa tudi ne vem a bi bilo bolje iti k bioenergetičarju ali homeopatu.
kaj pravite?

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.1.2007 14:18:00   
ElaM
Pomoje bolje bioenergetik, če se boš odločila iti. Ker homeopat je v bistvu zdravnik. In on ti najbrž ne bo čistil energetskih pretokov. Vsaj jaz tako mislim, nimam pa izkušenj s homeopati.

:)

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.1.2007 14:38:50   
Anonimen
Definitivno se obrni na TOMISLAVA BRUMCA , ki dela v aparthotel ROSA v Podčetrtku in zagotavljam ti, da ti bo pomagal. Jaz njegove terapije obiskujem že kar nekaj časa in lahko ti iz lastnih izkušenj povem, da RES POMAGA in marsikaj sem tam videla, lahko rečem, da čudeže.
On ni kar en bioenergetik, njegova osnovna izobrazba je medicinske narave, tako, da on res ve kaj dela.
LP in veliko uspeha in čimprej se naroči, ker imajo kar gužvo

(odgovor članu Klarissa)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
23.1.2007 6:53:53   
krtekxx
Jaz grem danes k enemu bioenergetiku iz podobnih razlogov kot bi ti šla in ti sporočim, kako je bilo. LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.1.2007 19:21:19   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Definitivno se obrni na TOMISLAVA BRUMCA , ki dela v aparthotel ROSA v Podčetrtku
Pranateraijo izvajajo zraven omenjenega Toma še njegov sin LOVRO in življenjska sopotnica TANJA JAZBINŠEK 
in zagotavljam ti, da ti bo pomagal. Jaz njegove terapije obiskujem že kar nekaj časa in lahko ti iz lastnih izkušenj povem, da RES POMAGA
Tudi sama izredno cenim vse tri, sem bila že velikokrat na terapiji, pa mi NI pomagalo - da bi zanosila namreč user posted image , čeprav sem zelo verjela !
 in marsikaj sem tam videla, lahko rečem, da čudeže.
Res marsikaj vidiš in RES velikokrat pomagajo ljudem, pri katerih je uradna medicina že odpovedala
On ni kar en bioenergetik, njegova osnovna izobrazba je medicinske narave, tako, da on res ve kaj dela.

Tomo je po osnovni izobrazbi zdravstveni tehnik, delal je na reševalni postaji v Slovenski Bistrici. Tam je spoznal, da želi ljudem pomagati. Učil se je pri Zdenku Dumančiču, prav tako Tanja, ki je medicinska sestra, fizioterapevtka in kozmetičarka. Lovro je sprva želel študirati, na kar se je odločil, da bo sledil očetu.
Vsi trije imajo diplomo Zdenka Dumančiča, Lovro samo začetno. In NISO bioenergetiki ampak PRANATERAPEVTI!!!
LP in veliko uspeha in čimprej se naroči, ker imajo kar gužvo

Kar je res. Delajo pa tako dopoldan, kot popoldan. Na približno dva-tri mesece imajo dopust. Imajo pa težko bolani, predvsem rakavi bolniki PREDNOST!!!

Še enkrat naj zapišem, da so enkratni ljudje!
lp, tosjauser posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.1.2007 6:48:26   
krtekxx
No, včeraj sem bila pri bioenergetiku (Ivo Mohorič, zdravnik po osnovni izobrazbi). Najprej sva se pogovorila o mojih težavah (več si lahko prebereš na Upanje po splavu), iz razgovora je razbral, da sem bolj racionalen človek, ki zna čustva preobiti oz. jih nekam potlačiti, pa da sem nekako navajena funkcionirati z malo več adrenalina (kot posledica stresa). Razložil mi je pozitiven vpliv bioenergije na vse to, zmenila sva se za njegove terapije, predvsem pa mi je povedal to, da se moram sama potruditi živeti bolj po Jin varjanti - se pravi mehkeje, gladkeje, z manj stresa itd. Moje mnenje je, da ti to, da  obiskuješ periodično nekoga s tovrstno močjo in znanjem sicer pomaga, vendar se moraš sam zavedati tvojega problema in se truditi rešiti ga.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 11
24.1.2007 19:13:53   
tosja
bioenergetik Ivo Mohorič, zdravnik po osnovni izobrazbi

To je mož Darje Švajger user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 12
27.1.2007 9:24:54   
metuLJchy
jaz sem izredno zadovoljna z ga. Marijo iz Podlipe (bližina Vrhnik). Vem za par primerov ki jim je pomagala pri zanositvi, čeprav pred dolgo niso mogli...jaz tudi hodim k njej, mi je rešila res velik problem glede tega zakaj so me mučili neskončni glavoboli, rešila mi je dilemo zakaj imam težave z očmi in mi tudi povedala zakaj še nisem zanosila...zdaj naj bi bilo to uštimano, ampak jaz sem šele pred 2 tednoma nehala na terapije hodit, tako da bom v naslednjem ciklusu videla rezultate še glede tega. Bom napisala številko tisti ki želi, ma dejte mi pisat zasebno sporočilo pa pošljem pa napišem kaj več o moji izkušnji.  Je pa res, da ima noro zasedeno, kar po 2-4 mesece je potrebno počakat za prvi obisk, ma potem pomaga....

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.