Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Električna zobna ščetka za 5-letnika? 22.1.2007 12:41:06
|
|
|
|
mala
|
Ja jest sem zadovoljna s to ščetko, je tudi zobozdravnica rekla, da bolj sčistijo zobe,kot navadna zobna ščetka...
|
|
|
|
RE: Električna zobna ščetka za 5-letnika? 22.1.2007 16:12:46
|
|
|
|
lelaval
|
Mislim, da je moj sin tudi štel toliko let, ko sem jima prvič kupila el. zobne ščetke. Resda, ni bilo nikoli težav z umivanjem, a če že so, mislim, da bi bilo bolj zanimivo umivanje, če nekaj zraven brni.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?