dskubin -> RE: KAJ VSE ZA DOJENČKA (22.1.2007 12:44:21)
|
Marčevke smo se tle nekaj pogovarjale: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=979946&mpage=130&key= Meni se zdijo ti seznami, ki jih dobiš v materinski tako tako, kašnih stvari je preveč (oz. se da brez njih preživet), kakšnih pa občutno premalo - podatki o bodyih, majčkah - če otrok poliva, imaš 3,4 za 1 dan. Če imaš sušilca, gre skozi z manjšo količino, drugače pa jih je treba malo več. Zdej, nekateri vse kupijo, verjetno je veliko odvisno od tega, kakšne so tvoje finančne zmožnosti - ampak skoraj vsaka mamica ti bo svetovala, da če le imaš od koga, si taprve reči sposodi. Ker otrok te prve številke tako hitro preraste, da rajši prišparaš denar za večja oblačila. Jaz sem veliko nakupila rabljenega na e-Bayu - no skoraj vse je izgledalo kot novo, marsikatere stvari pa so bile čisto nove, saj mamice nakupimo preveč, ali pa dobiš ob rojstvu darila, pa obiski prinesejo po možnosti že premajhne stvari ipd. Poišči malo z iskalnikom, boš našla ogromno dobronamernih nasvetov - kaj da in kaj raje ne, na koncu pa se boš itak sama mogla odločit. Jaz sem se 2x odločila za denar, vendar, če ne bi imela čisto nič, bi se mogoče tudi za katerega izmed paketov, najbrž za onega, i ima največ oblačil (ne vem kateri je) - bi pa verjetno malo pogledala v trgovini in preračunala, kaj se mi res splača.
|
|
|
|