Noseča (pre)kmalu po porodu? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju



Sporočilo


Anonimen -> Noseča (pre)kmalu po porodu? (22.1.2007 10:33:35)

Drage nosečke zanima me ali je katera od vas zanosila kmalu po porodu, ko še ni imela menstruacije? Kako ste posumile na nosečnost?

Jaz namreč nekaj sumim, saj grem danes po test, da se prepričam.

Prosim delite vaše izkušnje z mano.




Anonimen -> RE: Noseča (pre)kmalu po porodu? (22.1.2007 11:19:54)

Kaj to pomeni kmalu?? Ker menstruacije po porodu lahko nimaš tudi leto ali več, to pa ni prekmalu za zanositev.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] In ja, lahko se zanosi, ko še nimaš menstruacije.




lumpa6 -> RE: Noseča (pre)kmalu po porodu? (22.1.2007 11:42:49)

moja bivša šefica je imela 11 mesecev razlike med svojima sinovoma tako da,je nazačetku več dela kasneje pa je trud poplačan




katis -> RE: Noseča (pre)kmalu po porodu? (22.1.2007 12:04:28)

Zanosiš seveda lahko pred 1.menstruacijo. da lahko dobiš M moraš seveda najprej imeti ovulacijo in če je splet okoliščin takšen, laho 'zadeneš' že na 1. ovulacijo. Torej M sploh ne bo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Kar se pa razlike med otroci tiče - imela sem sošolki, ki sta bili mislim da 10 ali 11 mesecev narazen, v razredu v OŠ pa sta bili skupaj. Kot dvojčici. In sta bili prav face.

Sama si definitivno ne želim prevelike razlike - midve s sestro sva 7 let narazen, imam pa vedno občutek, da bi bilo veliko bolje med nama (v obdobju pubertete), če ne bi bili več kot 4 leta narazen.

Svakinja pa ima 2 s 17 mesecev narazen. Prijateljica pa malce manj kot 2 leti. Pa so vse zmogli. Morda rabiš na začetku malce več pomoči (npr starši) ampak na koncu se ti pa naenkrat vse umiri. Poleg tega pa sta si malčka tako lahko boljša 'komerata' pri igri, saj sta si bližje na razvojni stopnji in se tako tudi raje igrata drug z drugim... zato kar pogumno!




zabica26 -> RE: Noseča (pre)kmalu po porodu? (22.1.2007 12:10:14)

Znanka ima v manj kot letu dni dva otroka. Je bilo pestro, ampak zdej je pa super!
Nič se bat...možno je. Zdej pa uživej!

Pa oči nej pomaga! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]




hejdi -> RE: Noseča (pre)kmalu po porodu? (23.1.2007 18:54:23)

Ja je možno.
Sama sem dobila M že po šestih tednih, po obeh porodih. Obe sem polno dojila. Drugič sem zanosila, ko sem prvo še dojila. Med njima je 20 mesecev.

Poznam pa tudi par, ki ima med otrokoma razliko devet mesecev. Mamica je prav tako dojila.




ribi06 -> RE: Noseča (pre)kmalu po porodu? (24.1.2007 9:56:26)

Jaz sem zanosila 7 mesecev po porodu, pa sva se polno dojila, je pa res da sem že trikrat dobila menstruacijo. V začetku nisem vedela kaj bi, sedaj pa že 3 mesece noseča in vidim samo prednosti v takšni razliki let, le pomoč si bo potrebno najti za kakšno leto.
Lep pozdrav




Nisaa -> RE: Noseča (pre)kmalu po porodu? (24.1.2007 19:08:40)

Jst sem pa zanosila 1,5-2 mesca po porodu in bo 11 m razlike,pa mi je kar super!Še vsi so prežvel bomo mi tud ane!![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




hejdi -> RE: Noseča (pre)kmalu po porodu? (26.1.2007 13:18:09)

Bravo, bravo!!! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Imas isti datum, kot bi ga imela jaz, ce ne bi prislo do SS.  Delamo naprej [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] .
Babic in pomoci nimamo, pa se kar dobro znajdemo. Vcasih je veliko kricanja, se vec pa je smeha in skupnih norcij.

Zelim ti lepo nosecnost, Maju pa dobro druzbo!!! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] 




Stran: [1]