ni M?? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Spontani splav

Sporočilo

t*e*j*k*a -> ni M?? (22.1.2007 8:45:20)

Pozdravljene po SS-abrazija nisem dobila normalne M ampak je ibl to samo izcedek, ki je trajal kake tri dni. Naslednji mesec je ta izcedek trajal več kot 10 dni in se je končal 16. decembra.
Po posvetu z vami se nisem zaradi tega preveč vznemirjala, ker je to kao M.
No in sedaj čakam na tretjo M in je ni in ni. V bistvu po  abraziji še sploh nisem imela normalne M in to me skrbi. Ali mislite da naj se posvetujem s svojo G ali pa bo M le prišla in naj še malo počakam.
JE imela katera od vas tudi takšno izkušnjo?
Rada bi čimprej dobila M, da lahko začneva spet delati na[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]!!

ČAo

Naja31 -> RE: ni M?? (22.1.2007 11:19:18)

Jaz bi na tvojem mestu že zdavnaj poklicala G.
Jaz sem bila 30 dni po abraziji na pregledu pri moji G in mi je predpisala Dabrostan za sprožitev M, ker je rekla, da nima smisla čakati, da sama pride.

Držim pesti, da bo vse ok.

lp, naja

sonchek -> RE: ni M?? (23.1.2007 12:25:04)

pozdravljena...
...jaz sem prvo M. dobila po 7-tednih, in nato na 30-32 dni...prej sem pa imela nekje na 28-29dni...

..tko da mislim da je normalno da se ciklus mogoče malo podaljša in da M. ni enako močna kot prej...

Jaz ti predlagam da pokličeš G. in jo vprašaš...
l.p.

piba -> RE: ni M?? (24.1.2007 19:43:34)

Pozdravljena!

Vsekakor se moraš zglasiti pri G. Ne želim te prestrašiti, vendar je možnost zapletov po splavu oz. SS kar velika.
Jaz imam kar nekaj problemov.

L.P. Piba

t*e*j*k*a -> RE: ni M?? (26.1.2007 10:08:11)

Zdravo!

Sem že naročena pri G ampak šele marca, ker prej nima časa. Ima vse polno zasedeno.
Držite pesti za najboljše.

Stran: [1]