Anonimen
|
Cel vikend, ponedeljek in torek sva z mojim raskirala za njo, bila pri njej, ji pomagala, jo tolažila ( doma imava otroka, ki ga je pazila moja mama ), ona pa po vsem tem gre lepo domov! Jas je ne razumem in sem rekla tudi da je to zadnjič in naj se več nama ne toži kako ji gre slabo! Ponudila sva ji pomoč, začasen dom in naju je zavrnila in šla nazaj k njemu, spat v isto sobo,... skratka kot da je vse v najlepšem redu, midva se pa sekirava ( očitno namesto nje )! podobna zgodba je bila pri nas pred tremi leti. le da je tašča pretepala tasta. on je bil samo njen financ minister, za ostalo pa je bil njen ljubimec. tak odnos je tast trpel 10 let, ker se ji ni upal postaviti po robu. bal se je tudi, da sin(moj mož )ne bi zaradi ločitve pustil šolanje. ko je diplomiral mu je povedal kaj se dogaja, mu je mož stal ob strani. tašča je znorela in oba hotela ubit. mojga z sekito za meso, tasta pa povozit. takrat se je mož preselil k meni(nisva še bila poročena), tastu pa smo poiskali stanovanje. ne morem vam povedat koliko živcev nam je šlo, strahu, policija....jaz še po mestu nisem upala sproščeno hodit, da ne bi naletela nanjo. pa sem. in takrat sem bila od kurve do prasice, vse možno. po vsem tem je moj tast šel nazaj k njej. mož je znorel, pogovarjala se nista tri tedne. In kaj se je zgodilo...tašča ga je zvabila nazaj, da ji je prepisal eno stanovanje in po mesecu dni od podpisa ga je vrgla ven. spet je priletel k nam. možu sploh ni upal povedati, ampak meni in potem jaz možu, da sem ga v naprej pomirila. po zadnjem dogodku, sta se ločila. verjamem pa, oz. vidim, da če bi tašča samo mignila s prstkom bi letel nazaj k njej. žal, ne moreš nič. ko boš taščo spet vidla pretepeno ji boš pomagala, pa danes lahko prisežeš, da ji ne boš. tudi midva z možem nisva hotela slišat ničesar, ampak ko je prišel v stiski in grozovitem strahu mu nisva mogla obrnit hrbta. tri leta nam je tašča zajebala vse možne praznike, klicarila po mobitelu, stacionarnem telefonu, na avtu razbila šipo, zasledovala....sedaj ko s tistim tipom več ni skupaj, je mir. on je policist, tako da sva ga prijavila kriminalistom zaradi prisluškovanja in je imel v službi težave, tašča ga je hodla nadlegovat, njegovi ženi govorila svinjarije, ki sta jih počela in jo je zapustil. nekaj mesecev že ima drugega in sva ju pred kratkim z možem videla. našla si je enega loleka z BMW, ki bo njen novi financ minister, verjetno pa še pride en četrti, ki jo bo zadovoljeval. tudi prav, samo da imamo pred njo mir. upam le, da ne trpi spet kakšna družina. in kaj misliš o čem razmišlja moj tast? zapisal si je njegovo registersko od avta in bi rad izvedel kdo je ta človek. še vedno razmišlja o njej in hoče vedeti kaj se z njo dogaja, kljub vsem grozam, ki jih je preživel z njo
|