45ziga -> uspavanje in nocno hranjenje (21.1.2007 13:41:34)
|
Kako uspavate 2. ali 3. mesecnika in kako ga ponoci hranite? Jaz sem nasega 2 in pol mesecnega fantka zvecer dojila v postelji in potem pustila, da je zaspal v mojem narocju. Vse ob rahli lucki. Ampak to vcasih traja tudi uro in pol. Ce ga prehitro odlozim, se zbudi in ves postopek ponovimo od zacetka. Ponoci sem ga velikokrat vzela kar k nama v posteljo, a sem ugotovila, da je potem vcasih vso noc priklopljen na moje prsi, pa se spim slabse ob njem. Zdaj sem se odlocila, da ga bom podojila na postelji v sede in ga polozila nazaj v kosek. Ampak danes je to trajalo dvakrat po uro in 15min. Cim sem mu skusala odvzeti dojko, je protestiral. Spet se je zbudil, ker sem ga malo prehitro odlozila. Kako to delate ve? Zanima me, kdaj lahko otrocka odlozis v posteljico na pol zbujenega in bo zaspal (ob bozanju, pesmicah...)? Bi mogoce pomagalo, ce bi mu zvecer po dojenju dala se adaptirano mleko, saj se mi zdi, da je vcasih se lacen in zato tako dolgo je. Pravijo, da ni dobro, da se nauci zaspati samo s prsmi v ustih. Bo to prerasel, ali se bo vedno tezje odvadil? Hvala!
|
|
|
|