GATA -> RE: pralno sušilni stroj (21.1.2007 12:18:49)
|
Kim22 jaz imam pralno-sušilni stroj, sam sušilnega dela skoraj ali nič ne uporabljam. Sušiš lahko največ polovico od pranega perila - če lahko daš v stroj 5 kg lahko sušič 2.5 kg. To je men načeloma samo za kakšne nujne stvari, ne pa da sušilni stroj resnično uporabljaš. Pa tudi mogoče da sem parkrat uporabila za "nujne" stvari, da sem sušila eno samo cunjo. Kot slabost jaz vidim v takih strojih predvsem, da takrat ko sušiš ne moreš nič prati in ne moreš posušiti naenkrat toliko kot opereš. To pomeni cunje ven in prebrati polovico, ki jo želiš sušiti. Posušilo mi je ok, sam kot sem rekla, sem to opustila, ker nisem mogla naprej prati in sem morala čakati. Ker ne vem kakšen namen in kako boš ostalo polovico sušila.... Če imaš veliko prostora za sušenje perila potem ne vem če rabiš kominiran stroj. Če nimaš nič prostora za sušenje potem ti svetujem nakup vsakega posebej. No ne vem pa koliko imaš sploh za prat [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. Jaz ko imam tega ogrooomno pač gledam na te stvari tako. Jaz se bom vsekakor ob naslednjem nakupu odločila pralni stroj posebej in sušilca posebej. No upam, boš še od kakšne uporabnice takega stroja dobila mnenje.
|
|
|
|