|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tiste, ki ste rodile v Trbovljah
21.1.2007 9:56:35   
Anonimen
Kako je v praksi z obiski? Vem, da je dop in pop po eno uro, vemdar me zanima kok so kej v praksi prilagodljivi.
Kdaj vse so vaši dragi lahko prišli na obiske?

Pa v sobo, je lahko šel samo user posted image  in user posted image ?

Pa še nekaj, morda hecno vprašanje, ko ste dobile obisk v dnevni prostor, a so na  user posted image  medtem sestre pogledale al ste jih pač kr pustile, če so spali?

Hvala in lp user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Tiste, ki ste rodile v Trbovljah
21.1.2007 10:19:44   
eva1
Ja glede obiskov-po sobah gredo lahko samo partnar in user posted image ,glede ure pa tudi ni take panike, moj je včasih tut do pol petih podaljšal,pa ni blo panike!

Ja sestre tut pogledajo na user posted image če se jokajo in jih popestvajo! Sicer pa tako dolgo ne moreš bit v dnevni,ker si zmatran...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
21.1.2007 19:46:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu eva1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Tiste, ki ste rodile v Trbovljah
21.1.2007 21:40:13   
kapesanta
Jaz sem dobila občutek, da imajo sestre rajši, če pridejo partnerji med obiski, vsi ostali pa izven obiskov (seveda samo najožji sorodniki). Tako je v sobi skupaj nova družinica, ne pa da očka mirka otroka tačas ko mami v dnevni sobi govori z obiskovalci.
Glede čuvanja med obiski - pri naju s cimro je bila vedno katera od naju v sobi, dvomim da sestre pogledajo - itak so sobe zaprte. No verjetno, če bi se iz katere sobe slišalo dretje, bi mogoče katera not pokukala.
V sobe so pa lahko prišli samo partner in otroci, ostale so nagnali (no ja kaka z vezami se je že prešvercala, samo se mi ni zdelo fer do ostalih mamic).

< Sporočilo je popravil kapesanta -- 21.1.2007 21:41:01 >

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?