september in oktober (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

sonček2* -> september in oktober (12.9.2004 21:46:27)

Ojla!

Tudi jaz se počasi oz. hitro približujem cilju in kot se spomnim nas je bilo ravno za oktober predvidenih največ nosečk (po seznamu, ki ga sestavljamo). Res je bilo to lepo obdobje, čaka nas pa še lepše.
Nč, rada bi sam, da se mal pofočkamo vse tiste, ki smo že tam okrog 35. tedna, ker verjetno nas vse spreletavajo iste misli - nestrpnost, strah, veselje, pričakovanje...in bo lažje, če vemo, da nas je veliko ;)

papa

sonček2* -> september in oktober (12.9.2004 21:49:28)

Ja, sej res, jst mam za sabo 35t5d.

frutka_ -> september in oktober (12.9.2004 21:52:00)

9nebesa:bravo:9nebesa

Jaz sem sicer rodila pred skoraj tremi meseci:modri:, ampak še vedno spremljam občasno vaš forum, bodoče mamice, in vam želim čim lepši porod, zdrave, močne in krepke slovenčke&slovenčice pa da vam čas do konca čim hitreje mine, ker znajo biti zadnji dnevi kar nestrpni...Uživajte v zadnjih "samskih" dnevih in pobožajte trebuščke!!!:rozica::modri::roza::rozica:

Lara 1 -> september in oktober (12.9.2004 22:45:33)

Tudi sama sem že nestrpna in me je občasno strah, pa bomo že... V petek smo bile nosečke preko materinske šole na ogledu porodnišnice in me je kar malo stisnilo pri srcu. Kar kmalu bom tam.
Sicer pa pogumno, sama si govorim: preko trnja do zvezd!:bravo::duda:

Lara1, 37 2/7

lorelei -> september in oktober (12.9.2004 22:49:56)

:zmeden::bravo:

Včasih se mi zdi, da sem samo še jaz taka - prestrašena in na koncu. Mi čakamo iz minutke v minutko. Rok imam v petek, zdaj pa vztrajno zbiram korajžo na forumih. A ima še katera namen it v Posojno - v kratkem?:morje:

Lp, Lorelei:metulj:

ksenija. -> september in oktober (12.9.2004 23:37:56)

JA tudi jaz grem že proti koncu. V sredo imam spet preled, potem pa upam da se bom čimprej stiskala z mojo malo pikico.
Pa LP Ksenija (37t1/7)

Aly -> september in oktober (13.9.2004 0:06:23)

Torej gremo še zadnji krog, septembrčice in oktobrčice....9nebesa . Jaz imam uradno nepopravljen PDP 17.10., čeprav kaže že od nuhalne na 1 teden starejšega otročka.....torej smo sedaj polnih 36. tednov.

Komaj čakamo in se veselimo, čeprav še je potrebno marsikaj pred tem postoriti..... Kako pa kaj počutje ? Sama opažam, da se je v zadnjem tednu ali dveh kar precej spremenilo.....začele so se tiste zadnje nosečniške tegobe :ups: ....bolečine, krčki, zgaga, zadihanost..... Sicer me zelo vznemirja zadnjih pet dni pekoča bolečina na levi strani trebuščka, ki si je ne znam razložiti.... Bolečina je kar ostra in skeleča....sem pa bila štiri dni nazaj na UZ, kjer je bilo rečeno, da je vse O.K., zato takrat tega nisem omenjala..... Ali ima katera kakšne podobne težave ? Gin. pa me je naročil šele čez dolge tri tedne :( (sem pomislila, da lahko prej rodim). Kako pa imate ve preglede sedaj po 35. ali 36. tednu ??????

Vsem naj, naj v teh zadnjih dneh skupnega uživanja z :duda: . Lahko noč :rozica:

Aly

Anonimen -> september in oktober (13.9.2004 0:08:52)

Nestrpnice, jaz bi pa tako rada bila na vašem mestu... še enkrat, ker je bilo tako blazno lepo božati mojega otročka v trebuščku... Boste videle, ko bo porod za vami, vam bo kar žal!

Ampak, da vam povem, da je nama tudi zdaj zelo zelo lepo...

Uživajte in veliko veliko božajte svoje trebuščke!

Ivi33 -> september in oktober (13.9.2004 8:58:15)

Ojla,

jaz pa zdajle res že komaj čakam na dan D9nebesa, ko bom videla našega bučkota/bučkico. Mam še par dni pred sabo (cca 1 teden) in se mi zdaj res že kar mal vleče.

Zvečer me že dva dni kar nekaj špika, potem pa nič ...
Ampak imam občutek, da bo naš pikolino res kmalu pokukal.

Pobožajte buščke in LP:)

maja24-2 -> september in oktober (13.9.2004 9:07:29)

:duda:Ojla
Tudi midve sva že dopolnile 36t, počutje je odvisno od dneva. Sedaj imam preglede 1x tedensko, tako da danes šibam še v porodnišnico.
Pripravljeno je že skoraj vse...
Najdla pa sem stran tako da si lahko same izračunate koliko se težke važe miške, vnesete podatke kolikor jih imate od UZ in vam izračuna moja miškica naj bi v 35t tehtala 2775 kg.
www.hutchon.free serve.co.uk/Fetal wt.htm

Lepo se imejte Maja

tea -> september in oktober (13.9.2004 10:12:23)

Živjo!

Tudi midva se hitro približujeva koncu:bravo:
Pregled imam vsak teden, dvakrat tedensko pa tudi CTG, ker se našem murčku malce mudi:)-
Včeraj se mi je izločil čepek (vsaj mislim, da je to to) in po besedah kolegic, ki so že mamice, gre menda zdaj zares. Ta teden imamo še starševsko šolo in res upam, da bom zdržala:)- Če pa ne, pa tudi nič hudega.
Imejete se lepo in uživajte zadnje nosečniške dni!!
Pozdravček tea 37 6/7

brbra -> september in oktober (13.9.2004 11:18:21)

ojla
Ja mi tudi že brojimo sitno pa ne vem če bo kej prej ali bo kar čakal.
Imam pa zadnje tri dni full trd trebuh in ponoči me cel čas krči in križ me boli- ampak samo če ležim. Upam, da bom lahko na porodu hodila naokrog ker leže bom umrla.

Mali je še vedno cel živahen in se premetava in kolca non stop. Bomo vidli kaj bo- kakorkoli 1. oktober je tako in tako skoraj tu.

Božajte jih dokler jih imamo :sloncek:')

Gre še kera v Postojno okrog 1. okt ?

Bejba -> september in oktober (13.9.2004 11:54:08)

Da se še mi pofočkamo. Smo v 36.tednu in, če bi se mene vprašalo bi lahko že bili trije. Začele so se namreč tiste zadnje nosečniške težave in neprijetnosti. Nespečnost, bolečine, križ,...
No, še malo manj kot 5 tednov, če nas kaj ne prehiti. Res že komaj čakamo.

LP; Bejba

žorž -> september in oktober (13.9.2004 13:31:24)

Midva sva pa v 34. tednu. Pa se mi zdi na momente, da gre kar prehitro ... po drugi strani pa je še dolgih 6 tednov. Kaj pa vem ... Ko bo, bo super! Sicer pa se počutim čsto fajn, samo malo moram spet umirit tempo - spet sem si preveč dela nakopala na glavo ;)
LP

Annny -> september in oktober (13.9.2004 14:37:53)

Jaz bom pa jutri zakorakala v 36 t, pa me od včeraj nekaj črviči v bušiju...upam, da bo vse OK, ni pa prijetno.
Komaj čakam pikico, vse imam že pripravljeno...res komaj komaj čakam!!

Tejči -> september in oktober (13.9.2004 14:59:54)

Ojla, tudi jaz se vam pridružujem..rok imam 20.10. Sicer sem ravno včeraj računala, da so mi nekaj zamešali, saj mi grejo navzkriž tedni nosečnosti in rok poroda:zmeden: Jutri grem do G po recept za sirup (železo) in če ne bom preveč zmedena/pozabljiva, bom vprašala kak daleč sem. Drugače se počutim kr dobro, samo sape mi hitro zmanjka, pa utrujena sem nonstop..je pa fajn bušija božat9nebesa

Lepo se mejte in uživajte zadnje tedne!

Tea&:duda:

p.s. Gre katera rodit v MB?

brinaa -> september in oktober (13.9.2004 17:33:25)

Se strašansko približujemo 23.09., pa se mi sploh ne zdi, da je to res tako blizu. Bolje je če ne razmišljam preveč, kako bo, in koliko bo bolelo ter podobno....
Grem pa zagotovo v Ptuj, sem se odpovedala misli na epiduralno v Mb, ker je itak zelo nezanesljivo.
LP vsem

Stran: [1]