Aly -> september in oktober (13.9.2004 0:06:23)
|
Torej gremo še zadnji krog, septembrčice in oktobrčice....9nebesa . Jaz imam uradno nepopravljen PDP 17.10., čeprav kaže že od nuhalne na 1 teden starejšega otročka.....torej smo sedaj polnih 36. tednov. Komaj čakamo in se veselimo, čeprav še je potrebno marsikaj pred tem postoriti..... Kako pa kaj počutje ? Sama opažam, da se je v zadnjem tednu ali dveh kar precej spremenilo.....začele so se tiste zadnje nosečniške tegobe :ups: ....bolečine, krčki, zgaga, zadihanost..... Sicer me zelo vznemirja zadnjih pet dni pekoča bolečina na levi strani trebuščka, ki si je ne znam razložiti.... Bolečina je kar ostra in skeleča....sem pa bila štiri dni nazaj na UZ, kjer je bilo rečeno, da je vse O.K., zato takrat tega nisem omenjala..... Ali ima katera kakšne podobne težave ? Gin. pa me je naročil šele čez dolge tri tedne :( (sem pomislila, da lahko prej rodim). Kako pa imate ve preglede sedaj po 35. ali 36. tednu ?????? Vsem naj, naj v teh zadnjih dneh skupnega uživanja z :duda: . Lahko noč :rozica: Aly
|
|
|
|