Anonimen -> RE: S čim prerezati biskvit za torto? (20.1.2007 22:10:39)
|
No, biskvit je šel iz modela lepo ven (sazi, imam enakega kot ti oz. podobnega, jaz bi tudi lahko vpela peki papir not), tako da k sreči ni bilo nič narobe brez peki papirja. Je pa bil okrog in okrog malo zažgan oz. fejst rjav, glih črno ni bilo no. Prerezat mi ga je ratalo po vaših navodilih in sem ful vesela, potem sem pa še z nožkom obrezala rob in zgornjo plast, tako da bo uredu. Zdaj poiščem še recept za kremo, jo pripravim in jutri zjutraj samo še sestavljam. Očitno mi bo moja prva tortica celo uspela![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Aja, sem imela ventilatorsko nastavitev, pa se je vseeno zapalilo. In sem šla zdaj preštudirat navodila za pečico, kjer je ful natančno opisano za peko različnih stvari, koliko stopinj mora bit, na keri rešetki in kera nastavitev, pa sem jo dala previsoko in preveč stopinj za ventilatorsko nastavitev. Vem za v soboto, ko imamo naslednje praznovanje za male prijateljčke. Jutri imamo samo družinsko praznovanje.
|
|
|
|