Nova trgovina (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Nikica -> Nova trgovina (12.9.2004 18:35:00)

Če katero slučajno zanima - jutri se odpre nova trgovina z rabljenimi nosečniškimi oblačili v Ljubljani, Mali ulici 8. Tudi odkupljujejo stara oblačila! Jaz bom šla pogledat popoldne, pa vam sporočim, če imajo kaj zanimivega. :)
Pozdravček vsem nosečkam in njihovim :duda:

Annny -> Nova trgovina (12.9.2004 18:49:22)

Vem, so mi poslali mail, da odkupijo neke moje nove nosečniške kavbojke, ki sem jih prodajala. Ampak želijo zase kar 35 % od prodajne cene, tako da človeku na koncu ne ostane praktično nič (ali pa je cena tako visoka, da se ne splača kupiti- kaj pa vem). Skratka, jaz v to nisem privolila, jih bom raje sama prodala ugodneje(-:

Nikica -> Nova trgovina (13.9.2004 9:43:28)

Jaz nisem še nikoli kupovala v takšnih trgovinah, tako da ne vem, kakšne so cene in ali so resnično bolj ugodne. Bom videla danes!:)

Nikica -> Nova trgovina (24.9.2004 11:08:42)

Žal šele danes sporočam, kako je bilo v trgovini. Sem bila odrezana od sveta - računalnik mi jo je malce zagodel. V trgovini se najde tudi za nas :sloncek:, ki sedaj hodimo naokoli z večjim trebuhom. Cene so seveda kar ugodne, v primerjavi z novimi oblačili. Jaz sem se kar zasanjala, ko sem pogledala še na drugo stran trgovine, kjer imajo razstavljene poročne in svečane obleke. Kar še enkrat bi se poročila, seveda z mojim možem! :love: Čudovite poročne obleke imajo! Dragi me je potolažil, da si bom kdaj lahko svečano obleko sposodila za kakšno novoletno praznovanje. Uf, do takrat bo pa še dolga! Zdaj bova raje z najino bebi, ki trenutno veselo miga:duda: v mojem trebuuuhu, praznovala kar v družinskem okolju. Oba z možem se že tako veseliva decembra - za naju bo letos res pravi veseli december:darilo::darilo::darilo::).
Čisto sem zajadrala v druge vode, uglavnem nosečke, splača se iti pogledat to trgovino.
Lep dan in še lepši vikend vam želim! Bodite v 9nebesa:)!

Stran: [1]